€ 12,56
€ 7,91
(€ 79,10 / 100 ml)
Bespaar 37% (€ 4,65)
Promotie -37% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie

De echte of officinale lavendel is een van de pareltjes van de moderne aromatherapie. Haar perfecte veiligheid, haar uitstekende tolerantie gecombineerd met haar grote doeltreffendheid hebben zeker bijgedragen tot de prominente plaats die zij krijgt in elke aromatische apotheek die naamwaardig is. Het groot aantal aandoeningen dat met deze essentiële olie behandeld kan worden, maakt dat ze een universeel wondermiddel is.

Indicatie

- sterk krampstillend
- kalmerend, antidepressief, regeneratief voor de huid
- opmerkelijke pijnstiller
- bloeddrukverlagend

Gebruik van Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie

2 druppels 3 maal daags op een neutrale drager (honing of klontje rietsuiker of plantaardige olie).
Orale inname: ++++
Gebruik op de huid: ++++
Lucht verspreiding: +
+++++ = Ten zeerste aangeraden - (!) Voor gebruik met voorzorg

Tips & advies:
4 druppels CGEO Echte lavendel op een doek of op een stukje hout in de kleerkast zal de motten op afstand houden en zal een aangename geur geven aan uw linnen. 2 druppels CGEO Echte lavendel op de achterzijde van de kraag van de pyjama of op de kussensloop zullen een snelle en verkwikkende slaap bevorderen.

Ingrediënten Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie

*Bestanddeel afkomstig uit de Biologische Landbouw (Control Certisys BE-BIO-01) - BIO betekent : afkomstig van de biologische landbouw (Controle Certisys-BE-BIO-01)

Waarschuwing

• Mogelijke sensibilisatie van het allergisch type. • Buiten bereik van jonge kinderen houden. • Niet ter vervanging van een evenwichtige maaltijd en een gezonde levensstijl. • De aanbevolen dosering niet overschrijden. • Droog bewaren, beschut tegen licht en warmte.
Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie 10 ml
€ 12,56
€ 7,91
(€ 79,10 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Pranarom echte lavendel essentiële olie

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  redelijk goed maar de geur blijft niet lang, zal waarschijnlijk een zeer goede etherische olie zijn. Ik gebruik ze als aromatherapie en om vogelzand te verbeteren van geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super lekker ruikende essentiële olie. We verdunnen hem met wat plantaardige olie om nadien in bad te doen of mee te masseren. Heel ontspannend en rustgevend.

Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie kopen

Je kan Pranarom Echte Lavendel Essentiële Olie van het merk Pranarom, geproduceerd door PRANAROM INTERNATIONAL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Essentiële Oliën