Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis 2x250 ml

€ 16,18
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis

Lactacyd Pharma Intieme Wasemulsie Sensitive werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en snel geïrriteerde intieme zone. Met zorgvuldig geselecteerde reinigende ingrediënten en geformuleerd zonder parfum voor een maximale mildheid.

Uiterst milde reiniging, zonder parfum, zo mild als water

Indicatie

Een verzachtende intieme wasemulsie voor de gevoelige en snel geïrriteerde intieme zone.

Gebruik van Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis

Kan elke dag gebruikt worden en is aangewezen voor vrouwen die een gevoelig huidtype hebben of allergisch zijn voor parfums. Lactacyd Pharma is uitsluitend voor uitwendig gebruik en dient grondig afgespoeld te worden met water.

Ingrediënten Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis

Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Glycol Distearate, Glycerin, Sodium Methylparaben.
Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis 2x250 ml
€ 16,18
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Lactacyd pharma sensitive promo 1+1 gratis

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben héél tevreden over de Lactacyd Parma Sensitive, deze is zéér goed in geval van overgevoeligheid. En is ook aangenaam in contact en heeft geen sterke geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product voor de echtgenote. Gebruikt het regelmatig en is er zeer tevreden over. Via farmaline is het gemakkelijk te bestellen. De levering gebeurt op een correcte manier.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb een mooi koopje gedaan, 2 voor de prijs van 1. Vind lactacyd heel goed voor de vrouwelijke hygiëne. Is niet agressief, behoud het natuurlijk evenwicht van de intieme zone. Gebruik dit dagelijks
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lactacyd intieme wasemulsie sensitive is een zachte reiniging voor de intieme hygiene, nu extra voordelig in een promo duopack 1+1 gratis, dus het ideale moment om dit product aan te kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  vervangt dagelijks de gewone zeep voor de intieme delen omdat ik allergisch ben aan bepaalde bestanddelen van gewone zeep.Ik gebruik dit sinds jaren op aanraden van gynecologe
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Lactacyd Sensitive is een heel goed product. Ik ben heel gevoelig voor intieme verzorging en heb al meerdere producten gebruikt zonder goed resultaat. Ik ben zeer tevreden over dit product en raad het iedereen aan daar het zonder probleem elke dag kan gebruikt worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zeep is vloeibaar en zeer zacht. ze voelt goed aan en is vlot in gebruik. ZE wast goed en je voelt je er altijd prima bij. Je kan het dagelijks gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik altijd extra verzorging voor de intieme zone en heb al verschillende producten geprobeerd. Maar ik kom toch altijd bij Lactacyd uit en blijf dit het beste product vinden.

Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis kopen

Je kan Lactacyd Pharma Sensitive Promo 1+1 Gratis van het merk Lactacyd, geproduceerd door OMEGA CLOUD , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lactacyd of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep
Seksualiteit > Intieme Hygiëne > Waslotion / Zeep