La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum 50 ml

€ 17,99
€ 14,03
(€ 28,06 / 100 ml)
Bespaar 22% (€ 3,96)
Promotie

GRATIS La Roche Posay Lipikar Gel Lavant 100 ml. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum

De Anthelios Dry Touch is een zonnecrème met een anti-glim effect waardoor je gezicht niet blinkt maar "mat" blijft. Deze zonnecrème biedt een zeer hoge zonnebescherming voor het gezicht (spf50+). De zonnebescherming is perfect geschikt voor mensen met een gevoelige of intolerante huid of een huid die allergisch is voor de zon.

Met deze zonnecrème is de huid beschermd tegen verbranding, maar ook tegen huidreacties en celbeschadiging door UV. Bovendien zorgt deze zonnebescherming dat het glimmen van de huid wordt tegengegaan dank zij de Airlicium technologie, dat alle factoren/oorzaken van glimmen absorbeert (water en huidsmeer).

De zonnecrème is getest onder dermatologisch toezicht.

"Dry touch”-textuur: dubbele werking tegen glimmen dank zij een onmiddellijke absorptie van transpiratie en huidsmeer. Ultradroge finish, zonder witte sporen. · Ideaal voor de gemengde tot vette huid en voor sporters.

Indicatie

Zonnebescherming voor het gezicht, perfect geschikt voor gevoelige of intolerante huid of huid die allergisch is voor de zon. Zonnecrème aanbrengen vóór elke blootstelling aan de zon.

Gebruik van La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum

De zonnecrème vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. De zonnefluide regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen of afdrogen. Opgelet: Te veel zon is gevaarlijk. Een zonneproduct geeft nooit totale bescherming. Baby’s en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Het product vlak voor blootstelling aan de zon aanbrengen. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen. De zone rond de ogen vermijden. Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Contact met textiel vermijden.
La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum 50 ml
€ 17,99
€ 14,03
(€ 28,06 / 100 ml)

La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum kopen

Je kan La Roche Posay Anthelios SPF50+ XL Dry Touch Zonder Parfum van het merk La Roche Posay, geproduceerd door L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling La Roche Posay Anthelios of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Gelaat > Crème/Fluide