€ 35,90
€ 31,95
Bespaar 11% (€ 3,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Deba L-Carnosine 250mg

L-Carnosine is een lichaamseigen aldehydebinder, een krachtige wateroplosbare anti-oxidant, een antagonist van schadelijke vrije koper- en zinkionen, een antagonist van het bèta-amyloïde peptide en een binder van melkzuur in de spieren. De stof is essentieel voor een goede spiercontractie, remt de glycolyse, stimuleert wondgenezing, remt de groei van Helicobacter pylori en stimuleert de immuniteit. Het is een veelzijdige remmer van de veroudering, remt waarschijnlijk schade door diabetes en is van belang voor vegetariërs en veganisten die L-carnosine niet uit dierlijke voeding binnenkrijgen.

Dit product bevat geen lactose, geen gluten en is vrij van bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen.

Indicatie

Ter bescherming tegen ouderdomsverschijnselen; voor behoud van gezonde cellen en weefsels; ter bevordering van een goede conditie van spieren, hart en ooglens; van belang voor het zenuwstelsel; ter ondersteuning van het afweersysteem; ter bevordering van een goede wondgenezing.

Gebruik van Deba L-Carnosine 250mg

1 à 2 capsules per dag, of zoals voorgeschreven.

Ingrediënten Deba L-Carnosine 250mg

Iedere plantaardige capsule bevat: L-Carnosine 250 mg
€ 35,90
€ 31,95

Laatste reviews en ervaringen met Deba L-Carnosine 250mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  carnosine is essentieel voor het behoud van de jeugd, ik ben 60 jaar oud, en veel energie, dit supplement is goed ontworpen, ik gebruik het al jaren.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  uitstekend product, een wonder voor de darmen. hij redde me van hardnekkige diarree en beschermde mijn kleinzoon tijdens een lang verblijf in India Ik consumeer het regelmatig. Dank u wel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  2 van 2 klanten vonden de beoordeling nuttig.

  Ondertussen vele jaren geleden kreeg ik de diagnose van cvs. L-Carnosine heeft me niet genezen maar gaf me duidelijk terug meer lichamelijk comfort. Het hielp ook bij mijn maagklachten.

  Was deze beoordeling nuttig?

Deba L-Carnosine 250mg kopen

Je kan Deba L-Carnosine 250mg van het merk Deba Pharma , geproduceerd door DEBA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Altijd gratis levering