€ 17,71
€ 12,57
(€ 50,28 / 100 g)
Bespaar 29% (€ 5,14)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Koninginnegelei Bio Pot

Als ware schat van de bijenkorf is Koninginnegelei het exclusieve voedsel van de Bijenkoningin, en dit vanaf haar geboorte. Dit voedsel garandeert haar een bijzonder lange levensduur (4 tot 5 jaar), veel langer dan de gemiddelde werkbij. Om de optimale kwaliteit van de Koninginnegelei te garanderen, werd deze bevroren tijdens transport en opslag. Niet opnieuw invriezen. Deze Koninginnegelei werd in een steriele atmosfeer zuurstofvrij verpakt. Dit proces zorgt ervoor dat het product gedurende meerdere maanden voor de opening op kamertemperatuur bewaard kan worden en dit zonder toevoegen van bewaarmiddelen. De verpakking van de Koninginnegelei zorgt voor bescherming tegen warmte, vochtigheid en licht.

Indicatie

Koninginnegelei in pot

Gebruik van Koninginnegelei Bio Pot

1 doseerlepel 's ochtends op een nuchtere maag, laten smelten onder de tong. 1 doseerlepel komt overeen met 1000 mg Bio Koninginnegelei. Na opening van de pot, koel bewaren gedurende maximum één maand.

Ingrediënten Koninginnegelei Bio Pot

Koninginnegelei* *Product afkomstig uit de biologische landbouw

Waarschuwing

Niet geschikt voor mensen met een allergie aan bijenproducten. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respercteren, een evenwichtige en gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl aan te nemen. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.
Koninginnegelei Bio Pot 25 g
€ 17,71
€ 12,57
(€ 50,28 / 100 g)

Koninginnegelei Bio Pot kopen

Je kan Koninginnegelei Bio Pot van het merk Super Diet, geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid