Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg 300 ml ampoules

€ 28,60
€ 25,74
(€ 85,80 / l)
Bespaar 10% (€ 2,86)
Product niet verkrijgbaar
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg

Koninginnebrij, een schat uit de natuur, is het resultaat van de originele samensmelting van de planten- en dierenwereld. Koninginnebrij is een substantie die door de voedsters (bijen) wordt uitgescheiden als exclusieve voeding voor één van hen die dan de koningin zal worden. Deze uitzonderlijke voeding geeft de koningin een 40 maal langere levensduur en een ongelooflijke productiviteit. Deze ampullen, ideaal voor iedereen, geven u dagelijks 1500 mg Bio koninginnebrij.

Gebruik van Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg

Eén ampul verdunnen in een glas water of vruchtensap (200 ml) en bij voorkeur ‘s morgens innemen bij het ontbijt. De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Waarschuwing

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Niet geschikt voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen.
Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg 300 ml ampoules
€ 28,60
€ 25,74
(€ 85,80 / l)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Arko royal koninginnebrij bio 1500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  GEEFT ME ECHT ENERGIE. Ik voelde me al een tijdje moe en viel op de onmogelijkst in te schatten plaatsen in slaap, sinds ik Arko Royal heb gebruikt is dit voorbij en heb ik weer veel energie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is snel geleverd en een degelijke verpakking waar de glazen ampullen zich in bevinden. Ik heb nog geen ervaring met het product maar het ziet er veel belovend uit. Het is alleszins een natuurproduct.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondanks zijn redelijk sterke smaak, moet ik toegeven dat deze kuur een goede oppepper is in de winter en het laat toe te strijden tegen bepaalde winterse microben. Ik raad het aan als kuur!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geweldig om te gebruiken nadat je een griepje hebt gehad. Organische kwaliteit, makkelijjk in gebruik en zeer smaakvol. Je kan het makkelijk in de ochtend drinken. Het boost zeker je immuunsysteem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wanneer men de beoogde dosering volgt is dit een goed produkt. Ik ben zelf mountainbiker, en als voorbereiding op wintertrainig bouwt dit een goede weerstand op. ook de smaak is prima

Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg kopen

Je kan Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg van het merk Arkopharma, geproduceerd door ARKOPHARMA BELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn