€ 30,15
€ 22,31
(€ 11,16 / 100 ml)
Bespaar 26% (€ 7,84)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg

Koninginnebrij, een schat uit de natuur, is het resultaat van de originele samensmelting van de planten- en dierenwereld. Koninginnebrij is een substantie die door de voedsters (bijen) wordt uitgescheiden als exclusieve voeding voor één van hen die dan de koningin zal worden. Deze uitzonderlijke voeding geeft de koningin een 40 maal langere levensduur en een ongelooflijke productiviteit. Deze ampullen, ideaal voor iedereen, geven u dagelijks 1500 mg Bio koninginnebrij.

Gebruik van Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg

Eén ampul verdunnen in een glas water of vruchtensap (200 ml) en bij voorkeur ‘s morgens innemen bij het ontbijt. De kuur mag verschillende malen in de loop van het jaar herhaald worden. Omwille van het natuurlijke karakter van het product kan een lichte neerslag optreden. Daarom is het aangeraden om de ampul te schudden vóór gebruik. De ampul niet openbreken boven uw glas zodat er geen eventuele glasscherven in de vloeistof vallen.

Waarschuwing

Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Gelieve de aanbevolen dagelijkse dosis niet te overschrijden. Een voedingssupplement mag geen gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levenswijze vervangen. Niet geschikt voor personen die allergisch of overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen.
€ 30,15
€ 22,31
(€ 11,16 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Arko royal koninginnebrij bio 1500mg

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijft een topper voor mij. Een kuur kan ik af en toe gebruiken en daar merk ik de voordelen van. Mijn immuunsysteem krijgt dan een boost. De smaak vind ik goed en makkelijk ik gebruik met de glazen ampullen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ampullen van koninginnengelei, Ze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Ze smaken geweldig. Vergeet niet ze te schudden voordat u de uiteinden breekt. Aarzel niet om ze te verdunnen in een beetje sinaasappelsap
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende voedingssupplement vooral in het geval van vermoeidheid, gebrek aan toon, tijdens de veranderingen van het seizoen, een 100% natuurlijk biologisch product, zonder kleurstoffen en conserveringsmiddel, een geconcentreerde formule die mij helpt om de winter door te brengen zonder problemen. Aantrekkelijke prijs en perfecte verzending naar Farmaline! Ik verleng mijn bestelling....................................
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Vorm/handeling: glasampoules te breken = nadeel (niet handig voor iedereen) Smaak: iets te zoet - sinaas rare smaak Effect: nog geen effect bij vermoeidheid

Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg kopen

Je kan Arko Royal Koninginnebrij Bio 1500mg van het merk Arkopharma, geproduceerd door Arkopharma Benelux nv , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn