Klixx 90 tabletten

€ 17,00
€ 13,26
Bespaar 22% (€ 3,74)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 30/04/2018

Omschrijving van Klixx

Chroom draagt bij tot een normaal metabolisme en tot het behoud van normale glucosespiegels in het bloed.

Indicatie

Hulp bij afslanken, vermindert de zin in suiker.

Gebruik van Klixx

1 tablet per dag.

Ingrediënten Klixx

187,5 µg chroom

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
Klixx 90 tabletten
€ 17,00
€ 13,26

Laatste reviews en ervaringen met Klixx

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Indien je klixx elke dag neemt heb je minder trek in zoetigheden, het is bij mij echt doeltreffend en ik raad het zeker aan als je veel zin hebt om te snoepen en als je graag zou vermageren dan is het zeker het proberen waard.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij is dit niet het ideale hulpmiddel om minder drang naar suiker te voelen. Of vergis ik me en is dit niet het doel van deze tabletten? Ik nam het om het snoepen te verminderen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  In het begin merkte ik goed het verschil maar na 2 weken voel ik geen verschil meer. Volgens mij is het niet krachtig genoeg. Hoopte dat het nemen van zoet mij meer zou gaan tegensteken met het nemen van Klixx
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben er vandaag gestart . met in nemen . 15 08 2011 om af te vallen . en suiker op peil te houden enz . laat binnen één maand . iets weten hoe het werkt

Klixx kopen

Je kan Klixx van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Suikerlustverminderende producten