Kleefcreme free 40 g

€ 5,95
€ 4,52
(€ 11,30 / 100 g)
Bespaar 24% (€ 1,43)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Kleefcreme free

Corega Free Kleefcrème biedt een sterke houvast, goede afdichting en comfort. Het extra voordeel is dat de Corega Free geen kleur- en smaakstoffen bevat. Daarnaast beïnvloedt de neutrale smaak van de Free variant de smaak van uw eten niet. Corega kleefmiddelen houden de gebitsprothese goed op zijn plaats en bieden een zacht kussen voor het tandvlees.

Ingredienten
Calcium/Sodium PVM/MA copolymer, Petrolatum, Cellulose-gum, Paraffinum liquidum,
Zonder zink.

Gebruik
Gebruik in het begin een kleine hoeveelheid. Al u teveel gebruikt kan dat voor lekken zorgen. U zult waarschijnlijk eerst een paar keer moeten proberen voordat u de juiste hoeveelheid kent. Een keer per dag aanbrengen zodat de gebitsprothese stevig blijft zitten. Als u het product meer dan een keer per dag moet aanbrengen, neem dan contact op met uw tandspecialist.
Aanbrengen: Een keer per dag in kleine hoeveelheid zoals op de verpakking is afgebeeld aanbrengen op een droge en schone gebitsprothese. Spoel uw mond, duw de gebitsprothese op zijn plaats, houd het goed vast en bijt zodat het stevig vastzit.
Verijderen: Spoel uw mond met water water en verwijder dan voorzichtig de gebitsprothese. Verwijder restanten van het kleefmiddel van de prothese en uit uw mond met warm water en een zachte borstel.

Om te vermijden dat het uiteinde verstopt raakt dient u de dop en de tuit droog te houden.

Contra-indicatie
Sommige mensen kunnen allergisch of gevoelig zijn voor dit product. Als u een allergische reactie krijgt of ongemak ervaart, stop dan onmiddelijk met het gebruik.

Waarschuwing
Het is mogelijk dat u kleine hoeveelheden van dit product bij gebruik zoals voorgeschreven, inslikt. Dit is niet schadelijk.

Gebitsprotheses die niet goed passen kunnen uw gezondheid beinvloeden. 
Breng regelmatig een bezoek aan de tandarts om te controleren of uw gebitsprothese nog goed zit.

Gebruik van Kleefcreme free

Aanbrengen op gereinigd en droog kunstgebit in 3 strookjes, in de mond plaatsen en stevig aandrukken.

Ingrediënten Kleefcreme free

Poly(methylvinylether/maleinezuur)natrium-calcium gemengde zouten, Petrolatum, Cellulosegom, Paraffine liq., Propylparaben, Cl 45430.

Kleefcreme free 40 g
€ 5,95
€ 4,52
(€ 11,30 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Kleefcreme free

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alles oké en zoals verwacht, ook een vlotte levering de dag daarna. Ook het krijgen van een email wanneer het ingepakt is en het uur wanneer levering zal plaats vinden vind ik heel goed.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Corega heeft een goede kleefkracht waardoor het gebit een ganse dag goed stevig ter plaatse zit. De eerste keer dat ik Corega gebruik en ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een heel goed tevreden het hou heel lang een nadeel is dat ik wel een droge mond van krijgt geen nood dan drinkt meer ik zou geen andere willen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deer kleefcreme blijft goed en lang zitten. Het spijtige eraan is dat als je een appel ofzo wilt eten je die nog altijd in partjes moet snijden en zo opeten ipv er gewoon on te bijten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is werkelijk de beste kleefcreme voor kunstgebit die ik heb kunnen vinden. De kleefkracht voldoet ruimschoots en er zit geen nare smaak in je mond.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet volledig aan de verwachtingen. Het is niet de eerst keer dat we het kopen, dus er waren geen verrassingen te verwachten. Alles prima.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede kwaliteit, neutrale smaak, geeft geen enkele nevenreactie, het gebit zit behoorlijk vast en deze kleefcreme geeft me terug een goede "eetkwaliteit"
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  m'n mama kan het niet laten om te prutsen aan haar gebit. zonder kleefcrème hield ze haar gebit amper in. Nu ze corega kleefcreme gebruikt, heeft ze haar kunstgebit steeds in. Ze zou zeker niet zonder kunnen.

Kleefcreme free kopen

Je kan Kleefcreme free van het merk Corega, geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Kunstgebit > Kleefmiddelen
50+ > Kunstgebit > Kleefmiddelen