€ 71,60
€ 68,02
Bespaar 5% (€ 3,58)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Kijimea Prikkelbare darm

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen of in combinatie optreden.

Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen door de oorzaak van het prikkelbaredarmsyndroom aan te pakken: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. 

Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een 'pleistereffect'. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.

Het resultaat:
 pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd.

Indicatie

Voor de behandeling van het prikkelbaredarmsyndroom met typische symptomen zoals verstopping, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel.

Gebruik van Kijimea Prikkelbare darm

Neem éénmaal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in.

Voor de beste resultaten raden wij aan Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken.

Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Ingrediënten Kijimea Prikkelbare darm

Twee capsules (een dagdosering) bevatten:

 • probiotica bacteriestam: bifido B. bifidum MIMBb75 10 miljard KVE*.
 • Hulpstoffen: maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, ijzeroxide, Brillant blue FCF.

* Kolonievormende Eenheden

Bijwerkingen van Kijimea Prikkelbare darm

Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij allergie/overgevoeligheid voor een of meer van de bestanddelen van Kijimea.

Kijimea® Prikkelbare Darm-capsules moeten droog en bij temperaturen onder 25° bewaard worden. Dit hulpmiddel moet buiten het bereik van kinderen bewaard worden.
€ 71,60
€ 68,02

Laatste reviews en ervaringen met Kijimea Prikkelbare darm

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5

  Kijimea

  Dit werkt echt goed voor de darmen ,bij mij werkte het pas na enkele maanden ,nadeel is je moet het blijven gebruiken en is niet goedkoop maar ik wil en kan het niet meer missen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  Ondersteuning

  Een prikkelbare darm kan soms heel vervelend zijn! In tijden dat ik geen klachten kan gebruiken, gebruik ik een aantal weken Kijmea. Het ondersteund mij heel goed. Was het product goedkoper, maakte ik er vaker gebruik van.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5

  veel beloven, minder geven

  We hebben een volledige cyclus genomen : 84 tabletten wat overeenkomt met 12 weken. De verwachtingen waren hoog, zeker te oordelen naar diverse reclames in kranten die dit product aanprezen. Onze ervaringen zijn heel wat minder dan hetgeen beloofd werd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kijimea Prikkelbare darm kopen

Je kan Kijimea Prikkelbare darm van het merk Kijimea, geproduceerd door KIJIMEA GMBH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen