Kijimea Prikkelbare darm 84 tabletten

€ 71,60
€ 63,72
Bespaar 11% (€ 7,88)
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Kijimea Prikkelbare darm

Door minimale beschadigingen van de darmwand kunnen verontreinigingen en ziektekiemen binnendringen, die kleine ontstekingen veroorzaken. Hierdoor kan het enterale zenuwstelsel worden gestimuleerd, waardoor de typische symptomen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel en buikkrampen herhaaldelijk alleen, of in combinatie optreden.
Kijimea Prikkelbare Darm bestrijdt deze symptomen doordat het de oorzaak van het Prikkelbare Darm Syndroom aanpakt: het hecht zich aan de beschadigde darmwand. 

Wetenschappers hebben na jaren onderzoek ontdekt dat de in Kijimea Prikkelbare Darm aanwezige unieke bifidobacteriestam B. bifidum MIMBb75 zich rechtstreeks hecht aan de darmwand. Onze experts hebben het hierbij over een ‘pleistereffect’. Kijimea Prikkelbare Darm werkt als het ware als een pleister op een wond in de beschadigde darmwand.

Het resultaat:
 pathogenen kunnen niet meer in de darm binnendringen, waardoor de darm ook niet meer wordt geïrriteerd

Indicatie

Het wordt gebruikt ter behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen zoals verstopping, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel.

Gebruik van Kijimea Prikkelbare darm

Neem 1 maal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Ingrediënten Kijimea Prikkelbare darm

Twee capsules (is dagdosering) bevatten:

probiotica bacteriestam: bifido B. bifidum MIMBb75 10 miljard CFU*.
* CFU = kolonievormende eenheden.
Hulpstoffen: maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, ijzeroxide, Brillant blue FCF.

Bijwerkingen van Kijimea Prikkelbare darm

Bijwerkingen of interacties zijn niet bekend.

Waarschuwing

Niet gebruiken bij allergie/overgevoeligheid voor een of meer van de bestanddelen van Kijimea.

Kijimea® Prikkelbare Darm-capsules moeten droog en bij temperaturen onder 25° worden bewaard. Dit hulpmiddel moet buiten bereik van kinderen worden bewaard.
Kijimea Prikkelbare darm 84 tabletten
€ 71,60
€ 63,72

Laatste reviews en ervaringen met Kijimea prikkelbare darm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product. Zou wel aanraden dat het een terugbetaald medicijn word. Want dit is ontzettend duur ! Je kan ook kiezen om dit product om de maand te nemen. Spaar je geld uit en doet het ook wat het moet doen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nu een tweetal weken en momenteel voel ik nog niet veel verschil.Hopelijk binnen een paar weken beterschap want het kost veel en dan zou het moeten doen wat het zegt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een geweldig middel. Al na enkele dagen werd mijn buikpijn minder en na enkele weken gebeuik voel ik me als herboren. Overal lees je dat het erg duur is maar als je gelijk de grootste verpakking koopt ben je het goedkoopst uit. Ik vind dat dit middel de prijs dubbel en dwars waard is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over de snelheid en de accuraatheid waarmee Farmaline de bestelde produkten geleverd heeft. Bovendien is dit alles aan een zeer interessante prijs .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Een produkt dat ik een jaar inmiddels gebruik tegen een prikkelbare. Darm. Kijimea is duur maar daar krijg je wel, een gezond produkt voor die de darmkanalen voed met goede bacteriën.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het middel helpt voor mij wel degelijk tegen ongemakkelijke darmkrampen. Meestal neem ik het gedurende zes weken en dan stop ik een maand. Heb ik dan weer wat ongemak start ik weer een kuur van zes weken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb reeds vele jaren last van PDS, al verschillende soorten medicatie genomen, voeding aangepast met weinig resultaat. Ik heb een kuur van 12 weken 2 tabletten oer dag Kijemea gedaan en neem nu nog elke dag 1 tablet en heb nog heel weinig last van krampen, opgeblazen buik en constipatie.. Dit produkt is duur, maar voor mij het ideale produkt. Een verlossing van vele ongemakken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ondertussen neem ik bijna 4 weken dagelijks mijn 2 pilletjes, het opgeblazen gevoel is weg en de stoelgang is wel beter, maar toch nog soms diarree. Het is beter maar zeker niet weg. Voorlopig blijft ik het nog een tijdje nemen en we zullen wel zien na verloop van tijd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een medisch hulpmiddel voor darmklachten , gemakkelijk in te nemen , het neemt de pijn en krampen weg van een prikkelbaar darmsyndroom en is reeds merkbaar na een week .
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nu ongeveer 2 maanden en met momenten gaat de diarree wat beter, maar vandaag (en andere dagen) is het verschil nauwelijks merkbaar. Ik denk dat het bij mij niet echt goed werkt. Dit is een persoonlijke vaststelling, Bij andere mensen doet het misschien wel zijn werk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een geweldig middel alles geprobeerd ,had een lekke darm en voel nu pas echt een opluchting.Ja de prijs is hoog maar dokters bezoeken ligt ook hoog.Ik blijf dit zeker nemen en eindelijk buiten gaan zonder pijn.Ik raad dit iedereen aan .TOP!!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kijimea onderdrukt de symptomen van PDS zolang als er twee tabletten per dag gebruikt worden,vooral het opgeblazen gevoel. Verstoppingen echter maken het gebruik van andere geneesmiddelen parallel met K noodzakelijk.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  IK ZIT AAN DE HELFT VAN EEN GROTE DOOS PRIKKELBARE DARM HEB IK REEDS 48 JAAR NA LAATSTE BEVALLING HEB ALLES GEPROBEERD EN DOKTERS GERAADPLEEGT NIEMAND KON MIJ HELPEN DUS HEB IK DOZEN IMODIUM GENOMEN EN NU MOET IK ZEGGEN REEDS NA DIE HALVE DOOS HEB IK AL RESULTAAT EN DAT NA 48 JAAR DUS IK BLIJF VOORTDOEN EN BESTELLEN AF EN TOE NEEM IK NOG EEN IMODIUM ALS IK ONDER STRESS STA EN WEGMOET ......
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben super tevreden over dit product met de ietwat merkwaardige naam . Inmiddels volgde er reeds een 2de nabestelling. Echt een aanrader voor mensen met darmklachten. Is zijn prijs dik waard !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na verschillende andere producten gebruikt te hebben is dit het eerste wat me echt helpt. Voorheen meermaals per dag diarree ,nu een normale stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nooit meer last van buikkrampen sinds ik dit produkt neem. Ook geen last meer van diarree . Ik neem wel altijd 2 tabletten per dag. Niet zwaar voor de maag.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds jaren heb ik last van chronische diarree. Ik heb hiervoor al verscheidene onderzoeken ondergaan maar nooit wordt er iets aanwijsbaars gevonden. Wat op zich wel een geruststelling is natuurlijk, maar daar geraak je geen stap mee verder. Ik heb al een heel gamma aan medicijnen en supplementen etc. uitgeprobeerd, maar allen zonder resultaat. Uiteindelijk heeft de dokter me 3x/dag een capsuletje Loperamide (Imodium) voorgeschreven, en dat heb ik jaren ingenomen. Dat hielp gedeeltelijk, maar ik had ook nog veel slechte dagen. Ondertussen heb ik de Kijimea tabletten ontdekt via een advertentie. Ik neem deze nu een drietal weken in, 2 per dag 's morgens waarbij ik ook nog 1x/dag Loperamide neem. En mijn darmen zijn nog nooit zo goed geweest en mijn stoelgang bijgevolg ook. Voor mij tot hiertoe, misschien nog iets te snel om nu al te zeggen, maar voorlopig een zeer goed hulpmiddel!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het nu 8 weken, en heb in die tijd twee x last van buikpijn gehad, maar dit stond totaal niet in verhouding met de pijn voor het gebruik van kijimea, ik ben blij dat ik dit product ben gaan proberen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Klachten zijn duidelijk afgenomen, doch niet helemaal verdwenen. Langdurig innemen was in mijn geval wel noodzakelijk. Ik blijf het dan ook dagelijks gebruiken..
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu begonnen aan mijn derde doos Kijimea (84 tabletten) en ben er heel tevreden over. Eerst duurde het wel 2 weken voor ik een duidelijke verbetering voelde, maar daarna werd het echt veel beter. Na een periode van 5 weken stoppen, ben ik nu terug gestart omdat de pijn terug regelmatig terugkwam. Bij mij helpt het heel goed en ik ben echt blij dat dit bestaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Farmaline geeft een prima en snelle service. Levert het product voor een zeer scherpe prijs. Houdt zich aan de afspraken en communiceert goed met de klant. Geen verrassingen. Het product Kijimea geeft een redelijke rust in mijn darmen en maakt buitenshuis weer vertrouwd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ben dit produkt nu een 3 weken aan het nemen en inderdaad merk ik verbetering op een aantal klachten waar voor Kijemea staat,ik voel me echt beter,ik ben nu een kuur aan het doen met de 84 tabletten,ik ga ze helemaal uitdoen,ben benieuwd hoe het verder gaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Met het Kijimea Prikkelbare darm produkt heb ik veel minder last van onaangename darmproblemen zoals opgeblazen gevoel,krampen en winderigheid!Het helpt de darmflora in balans te brengen zodat deze problemen zeer goed verholpen worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het de eerste 3 weken met 2 capsules zoals voorgeschreven ingenomen tijdens mijn eten en vanaf de eerste dag veel verschil,daarna 1 capsule per dag,waar ik het toch wel voelde dat het terug wat moeilijker ging,maar is enkel omwille vd prijs verhouding,want mijn huisdokter vind dit ook een duur middel,maar helpt me wel en zei ook om het te proberen met eentje per dag,jammer toen ik net bij Farmaline me een grote doos wou aanschaffen van 84 capsules dat ze geen 10% meer gaven,maar nog maar 5%,vind dit jammer!!!Het helpt,maar blijft een duur product wel,ik wacht even af of Farmaline nu het terug tot -10% brengt,omdat ik ook weet dat er binnenkort een goedkopere versie zal komen,maar of die even goed zal zijn,daar kan ik niks over zeggen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  mensen met PDS neem het het werkt echt zalig , eindelijk een middel dat werkt heb jaren van alles geslikt gedronken gelaten niets heeft echt geholpen en nu eindelijk terug alles in orde na het nemen van Kijimea.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al op de dag van mijn eerste inname werkte Kijimea ingrijpend. Een gevoel van versterking in de darmen, meer levensenergie en een betere algemene gezondheid. Dit middel is het eerste dat bij mij echt de 'lekken' in de darm dicht maakt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem nu ongeveer 3 weken Kijimea en ik heb het gevoel dat mijn prikkelbare darm problemen beter zijn. Maar om zeker te zijn dat het echt werkt moet ik het nog wat meer tijd geven. Want zoals jullie weten heb je goede en slechte periodes bij de prikkelbare darm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  werkt zeer goed! ik neem het nu een 14 tal dagen en heb spectaculaire verbetering ! eindelijk heb ik weer een leven en kan ik terug eens buitenhuis gaan ! ik ga dit zeker de aanbevolen 3 maanden doornemen dan zouden de darmslijmvliezen moeten hersteld zijn!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al jaren last van PDS,van alles geprobeerd zonder effect. Kijimea is voor mij HET wondermiddel.Na 2 weken al bijna klachtenvrij ! Zeer voordelig via Farmaline kunnen kopen(10%)goedkoper dan elders en zoals beloofd binnen 2 dagen thuis afgeleverd. Top service en Top product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had na eten altijd pijn in mijn darmen ,maar kijimea heeft me van die pijn voorgoed verlost .dus raad ik iedereen die dat probleem heeft Kijimea te gebruiken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt klachten die ik heb te verminderen, neemt deze wel niet helemaal weg. Wel een verlichting van de klachten merkbaar. Al bij al toch een prijzig product, daarom probeer ik zeker eens een goedkoper alternatief.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tis beter dan vroeger maar het is te zien welk voedsel hij gebruikt alles wat met olie gemaakt is zoals vainegrette en maionaise en frieten.Het is nog niet zolang dat die pillen gebruikt worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn man is dit de oplossing voor iets waar hij al jaren mee sukkelt. Ik bestel het opnieuw als de doos uit is.Zelfs op reis neemt hij Kijimea mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed produkt,maar toch enkele weken gebruiken om resultaat te ondervinden.Dit produkt heeft geen bijwerkingen. Natuurlijk is het ook belanrijk om de huisarts te raadplegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot had regelmatig zonder voorafgaande symtonen last van felle diaree met daarna verstopping,dan lavamenten enkele dagen of weken normaal en begon alles opnieuw, sinds hij gestart is met kijimea heeft hij (nog) geen klachten gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste medicijn op de markt voor prikkelbare darmen. Is enigste product waar ik verbetering bij merk. Alleen spijtig van de prijs die aan de hoge kant ligt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nu een drie tal weken, en tot hiertoe ben ik er content van! Heb al jaren last van mijn darmen, hopelijk dat het nu beter is met deze medicatie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van de vele middelen die ik al geprobeerd heb om de gevolgen van de prikkelbare darm te verminderen is Kijimea het beste. Het gebruik van Kijimea helpt in mijn geval.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu (na 2 weken) matig resultaat. Nog steeds winderigheid. Wel een verbertering kwa stoelgang. Stoelgang is meer vast geworden. Maximum resultaat waarschijnlijk pas na meerdere weken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kijimea Prikkelbare darm 84 tabletten helpen om de darmfunctie te regulariseren. Helpt bij colieken, darmkrampen, diareen, verstopping, winderigheid en andere darmproblemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 3dagen merkte ik het verschil van werking al . na drie weken was ik van al mijn klachten af. al de vroegere medecamenten die ik vroeger allemaal voorgeschreven kreeg heb ik de vuilbak kunnen insmijten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerlijk! Ik was in behandeling voor maag en darm problemen en kreeg geen verbetering Ongeveer 2 weken neem ik dagelijks 2 capsullen en had reeds na 2 week verbetering van pijn met krampen en winden maar de prijs voor 85 caps vind ik wel aan de hoge kant! Gelukkig kocht ik deze wat voordeliger bij farmaline.bedankt hiervoor.

Kijimea Prikkelbare darm kopen

Je kan Kijimea Prikkelbare darm van het merk Kijimea, geproduceerd door KIJIMEA GMBH , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen