Kijimea Prikkelbare darm 84 Tabletten

€ 71,60
€ 68,02
Bespaar 5% (€ 3,58)
Op voorraad
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Kijimea Prikkelbare darm

Kijimea Prikkelbare darm

Medisch hulpmiddel

Dit medisch hulpmiddel bevat bacteriën van de bifidostam B. bifidum MIMBb75.

Het wordt gebruikt ter behandeling van het Prikkelbare Darm Syndroom met de typische symptomen zoals verstopping, diarree, buikpijn, winderigheid en een opgeblazen gevoel.

Bestanddelen
Twee capsules (is dagdosering) bevatten:
probiotica bacteriestam: bifido B. bifidum MIMBb75 10 miljard CFU*.
* CFU = kolonievormende eenheden.
Hulpstoffen: maiszetmeel, hypromellose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, titaniumdioxide, ijzeroxide, Brillant blue FCF.

Gebruik
Neem 1 maal per dag twee capsules Kijimea Prikkelbare Darm tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof (bijvoorbeeld een glas water) zonder te kauwen in. Voor de beste resultaten bevelen wij aan Kijimea Prikkelbare Darm-capsules gedurende ten minste vier weken, maar bij voorkeur twaalf weken, te gebruiken. Na ongeveer één week regelmatig gebruik moet een eerste verlichting van de symptomen merkbaar zijn.

Niet gebruiken bij
Niet gebruiken bij allergie/overgevoeligheid voor een of meer van de bestanddelen van Kijimea.

Bewaring
Kijimea® Prikkelbare Darm-capsules moeten droog en bij temperaturen onder 25° worden bewaard. Dit hulpmiddel moet buiten bereik van kinderen worden bewaard.

Distributeur
Kijimea GmbH
Am Haag 14
82166 Gräfelfing
Duitsland

Kijimea Prikkelbare darm 84 Tabletten
€ 71,60
€ 68,02

Laatste reviews en ervaringen met Kijimea prikkelbare darm

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  tis beter dan vroeger maar het is te zien welk voedsel hij gebruikt alles wat met olie gemaakt is zoals vainegrette en maionaise en frieten.Het is nog niet zolang dat die pillen gebruikt worden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mijn man is dit de oplossing voor iets waar hij al jaren mee sukkelt. Ik bestel het opnieuw als de doos uit is.Zelfs op reis neemt hij Kijimea mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel goed produkt,maar toch enkele weken gebruiken om resultaat te ondervinden.Dit produkt heeft geen bijwerkingen. Natuurlijk is het ook belanrijk om de huisarts te raadplegen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenoot had regelmatig zonder voorafgaande symtonen last van felle diaree met daarna verstopping,dan lavamenten enkele dagen of weken normaal en begon alles opnieuw, sinds hij gestart is met kijimea heeft hij (nog) geen klachten gehad.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Beste medicijn op de markt voor prikkelbare darmen. Is enigste product waar ik verbetering bij merk. Alleen spijtig van de prijs die aan de hoge kant ligt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem het nu een drie tal weken, en tot hiertoe ben ik er content van! Heb al jaren last van mijn darmen, hopelijk dat het nu beter is met deze medicatie!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van de vele middelen die ik al geprobeerd heb om de gevolgen van de prikkelbare darm te verminderen is Kijimea het beste. Het gebruik van Kijimea helpt in mijn geval.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tot nu (na 2 weken) matig resultaat. Nog steeds winderigheid. Wel een verbertering kwa stoelgang. Stoelgang is meer vast geworden. Maximum resultaat waarschijnlijk pas na meerdere weken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kijimea Prikkelbare darm 84 tabletten helpen om de darmfunctie te regulariseren. Helpt bij colieken, darmkrampen, diareen, verstopping, winderigheid en andere darmproblemen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 3dagen merkte ik het verschil van werking al . na drie weken was ik van al mijn klachten af. al de vroegere medecamenten die ik vroeger allemaal voorgeschreven kreeg heb ik de vuilbak kunnen insmijten .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerlijk! Ik was in behandeling voor maag en darm problemen en kreeg geen verbetering Ongeveer 2 weken neem ik dagelijks 2 capsullen en had reeds na 2 week verbetering van pijn met krampen en winden maar de prijs voor 85 caps vind ik wel aan de hoge kant! Gelukkig kocht ik deze wat voordeliger bij farmaline.bedankt hiervoor.

Kijimea Prikkelbare darm kopen

Je kan Kijimea Prikkelbare darm van het merk Tramedico, geproduceerd door KIJIMEA GMBH, bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen