KeyPharm Tiger Balm Rood 30 g

€ 9,70
€ 8,25
(€ 27,50 / 100 g)
Bespaar 15% (€ 1,45)

Omschrijving van KeyPharm Tiger Balm Rood

Tijgerbalsem Rood is een verwarmende, ultrakrachtige balsem voor de verzorging van kneuzingen, stramme en pijnlijke spieren en gewrichten. Breng de balsem lokaal aan op de huid en je voelt snel haar verwarmende, verzachtende en ontspannende werking. Ook om jeuk als gevolg van insectenbeten te verzachten. Sporters gebruiken deze rode balsem meestal vóór de inspanning.

Indicatie

-Verlicht en ontspant stramme spieren en gewrichten
-Helpt bij kneuzingen en verstuikingen
-Kalmeert jeuk als gevolg van insectenbeten
-Verwarmende werking

Gebruik van KeyPharm Tiger Balm Rood

aanbrengen door massage. Door zijn vloeibare vorm makkelijk te gebruiken op grotere lichaamsoppervlakken, zoals de rug, schouders of benen (eventueel verdund in een plantaardige olie).

Ingrediënten KeyPharm Tiger Balm Rood

Samenstelling

-Kamfer 11%
-Menthol 10%
-Cajeputolie 7%
-Muntolie 6%
-Kruidnagelolie 5%
-Kaneelolie 5%

Waarschuwing

-Uitwendig gebruik.
-Vermijdt contact met ogen en slijmvliezen.
-Niet toepassen op open wonden en beschadigde huid.
-Buiten bereik van kinderen bewaren.
KeyPharm Tiger Balm Rood 30 g
€ 9,70
€ 8,25
(€ 27,50 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Keypharm tiger balm rood

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik dit product vooral bij pijnlijke schouders. Is zeer verlichtend.en zelfs de geur gaat me niet tegen. (voor sommige is dat wel een nadeel). tevreden !!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb veel pijn in mijn rug na een hele dag te werken en daardoor smeert mijn man mij in , het helpt enorm goed! Na een paar minuutjes heb in heen pijn meer! Super !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn mening is dat de product van Key pharm tiger balm rood is heel goed werk fantastic prima product een volgend koop zal plats nemem naartwee weken gebeurd Antonio Santana
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Zelfde effect als de witte variant, maar één groot nadeel: de rode (kleur)stof maakt vlekken op de kleding. Was niet de bedoeling dat ik de rode variant zou aankopen, heb mij blijkbaar vergist bij de bestelling.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, zeer doeltreffend, aan te raden. Gebruikt voor rugklachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eigenlijk kocht ik deze zalf voor wat ze moet dienen maar heeft me op nog een speciale manier geholpen die ik graag aan anderen doorgeef. Na enkele dagen pijnlijke spieren te hebben inewreven met mijn handen stelde ik vast dat de meer dan 10 jaar durende problemen met m'n handen (droge schimmel, gebarsten huid, en pijnlijk ontvellen van drukplaatsen die in aanraking kwamen met huisstofr of andere en na jarenlang behandeld door dermatologie in het AZ, moest ik vaststellen dat deze zalf mijn wonden aan het genezen is. Na nu drie weken zonder plijster en zonder pijn rond te lopen heeft deze zalf me ECHT geholpen. Ik gebruik ze nu overvloedig om mijn handen en andere drukplaatsen waarvan de huid ofwel eelt vertoond of afpelt, goed en vele keren per dag hiermee in te wrijven. Ik zou ook vragen aan Farmaline om andere klanten met dergelijke huidproblemen (ook kloven) dit kenbaar te maken en eventueel uit te proberen. FANTASTISCH !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wat me bij gebruik van Tijgerbalsem Rood opvalt is de fijne kaneelgeur. De balsem laat zich niet zo makkelijk op de huid verdelen, maar als het is gelukt gaat het aangenaam gloeien. Ik had last van mijn schouder. De pijn is nu weg en ik denk dankzij de massage en de werking van Tijgerbalsem Rood.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wil je soepele spieren of gewrichten? Dan pak je het potje met de tijger. Zo gaat dat al decennia lang. Wie heeft ‘m niet ergens in z’n badkamerkastje staan? Al eeuwenlang gebruiken miljoenen mensen uit meer dan 100 landen de 'hete kracht' uit het bekende potje. Een mijlpaal die stoelt op een bijzonder werkzame formule die, in al die jaren, onovertroffen is gebleken. En zoals men steeds op grotere schaal terruggrijpt naar natuurlijke grondstoffen en originele bereidingswijzen om tegemoet te komen aan de wensen van de consument, zo vormen 100% plantaardige bestanddelen de basis voor de succesformule van Tijgerbalsem. De combinatie van met de uiterste zorg gekozen natuurlijke oliën, kent een kracht die te vergelijken is met die van de tijger; vandaar de naam Tijgerbalsem! In Nederland is Tijgerbalsem bekend voor zijn gebruik op spieren en gewrichten. In Azië wordt Tijgerbalsem ook veel gebruikt op de slapen voor een verzachtende invloed op het hoofd, ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten. Ook wordt Tijgerbalsem gebruikt onder de neus om vrijer te ademen of bijvoorbeeld op de maag, bij een vol gevoel. Het is gemakkelijk aan te brengen, waarbij één vingertip vaak al voldoende is. Tijgerbalsem is een merknaam die door de 100% naamsbekendheid vaak als soortnaam gebruikt wordt. Het is een balsem waarin sterk ruikende stoffen opgelost zijn, zoals menthol en kamfer. Afhankelijk van de samenstelling heeft de balsem een verwarmend of verkoelend effect op de huid.

KeyPharm Tiger Balm Rood kopen

Je kan KeyPharm Tiger Balm Rood van het merk Tiger Balm, geproduceerd door KEYPHARM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Massage
Welzijn & Gezondheid > Sport > Verzorging
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Spieren-Gewrichten