€ 58,27
€ 52,44
Bespaar 10% (€ 5,83)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Biotics KappArest

Kapparest

Kruidenpreparaat

Samenstelling per dagdosering van 3 capsules: 
1150 mg Proprietair mengsel van:
Curcuminoiden uit Kurkuma (curcuma longa), Indiase wierook (boswellia serrata), Propolis, Groene thee extract (camellia sinensis), Gember (zingiber officinale), Rozemarijn (rosmarinus officinalis), Selderij  (apium graveolens), Resveratrol, Alfa liponzuur, Phytolens® (Linzenextract,), Lens esculenta actiVbase®, Bioperine® (zwarte peperextract - piper nigrum)

Ingredienten
Kruiden (bevat selderij), capsule: gelatine, vulsmiddel: bamboevezel, propolis, alfa liponzuur, antiklontermiddel: siliciumdioxide, Phytolens® (actiVbase® wateroplosbare peulvruchtenextract (geen soja), rijk aan antixoidanten, o.a. polyfenolen en proanthcyaniden van het type prodelphinidin, resveratrol, capsule: glycerine, water, Bioperine®

Allergeneninformatie
Bevat selderij

Gebruik:
3 capsules per dag, tenzij anders geadviseerd.

Verkoop en distributie:
Energetica Natura
Afrikaweg 14
4561 PA Hulst

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

03-2016

 

Gebruik van Biotics KappArest

3 à 6 capsules per dag innemen.

Ingrediënten Biotics KappArest

Samenstelling per 3 capsules:
Propriëtair mengsel: - 1150 mg
Curcuminoïden (curcuma longa extract, wortel), Boswellia serrata extract (hars), Propolis, Groen thee extract (camellia sinensis, blad), Gember extract (zingiber officinalis, wortel), Rozemarijn extract (rosmarinus officinalis, blad), Selderijzaad extract (apium graveolens), Resveratrol (polygonum cuspidatum extract, wortel), Alpha-liponzuur, Suikerrietextract (Saccarhum officinarum, scheut), Phytolens (lens esculenta extract, schil), BioPerine (uit zwarte peper)

Vrij van:
Gluten, gist, lactose, soja, suiker, conserveringsmiddelen, synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.

Bijwerkingen van Biotics KappArest

Geen bijwerkingen bekend bij aangegeven dosering.


Waarschuwing

Interacties met reguliere of natuurlijke geneesmiddelen zijn steeds mogelijk.

Niet gebruiken bij galobstructie en bloedstollingsproblemen. Ook infecties kunnen een contra-indicatie zijn voor het gebruik van ontstekingsremmers.

Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, moeten in het algemeen piperine supplementen vermijden

Niet gebruiken bij zwangerschap en borstvoeding.

Biotics KappArest 180 capsules
€ 58,27
€ 52,44

Laatste reviews en ervaringen met Biotics kapparest

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product werd me aangeraden door een vriendin die het al een tijdje gebruikt. Ze gebruikt kapparest om de pijn van de gewrichten te verminderen. D.m.v. kapparest is ze verlost van Brufen forte!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Van mijn huisarts voorgeschreven door een groot tekort in mijn bloedanalyse. Weet nog niet wat het doet, volgende analyse pas eind augustus, maar ik voel me zeer goed voor het ogenblik.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  een beetje vroeg, slechts 2 flesjes maar de mobiliteit van mijn heupen is flexibeler, ik heb last van een PPR en ik hoop dat ik stap voor stap de cortisone kan verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het in combinatie met Mariadistel om reumapijnen te verlichten. Na een viertal weken is er inderdaad een verbetering van de stijfheid. na de maaltijd 3x3 capsules.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product dat mij door mijn orthomoleculaire arts is voorgeschreven als achtergrondbehandeling voor 6 maanden. Dit product maakt deel uit van andere in te nemen supplementen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het duurt wel een tijdje voor je resultaat hebt van dit produkt, maar het helpt! na een paar weken voel je toch beterschap. blijven doornemen is de boodschap!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Kapparest is een goed alternatief voor ontstekingsremmers. Ik neem dit product al een aantal maanden tegen een slijmbeursontsteking van mijn schouder. De ontsteking is wel weg maar heb nog wel een frozen sholder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Had 2 jaar geleden een frozen shoulder met ontsteking. Osteopathie hielp me een heel eind maar kon de ontsteking niet wegnemen, KappArest wel. Ik ben heel dankbaar dat ik dankzij deze combinatie volledig herstelde!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het is een zeer goed product, aanbevolen door mijn arts. In mijn familie nemen veel mensen het, zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder. Ik denk dat hij echt heel goed is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben echt zeer tevreden over dit produkt Het heeft mij echt geholpen Ik neem het samen met sculacia en na veertien dagen had ik reeds verbetering
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kapparest is een uitstekend product voor ontstekingsproblemen, vooral bij reumatoïde polyartritis. Dit is het product dat ik al 1 jaar gebruik en de resultaten zijn uitstekend. Dank u wel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het werk na twee weken kapparest te nemen was de pijn weg en de gewrichten voelde soepel aan ben begonnen 6 capsules te nemen en de derde week 3 capsules zeker een aanrader en puur natuur top
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb psuedojicht en kreeg wekelijks inspuitingen "ledertrexate". Op aanraden van bio-art ben ik begonnen met Kapparest, 6 cap/dag en de resultaten zijn verbluffend. 's Morgens geen pijn meer en veel soepelere gewrichten. Een aanrader, dank u " Energetica Natura".
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteitsvol product, veel natuurlijke ingrediënten, zeer divers. Interessant als pijnstiller en een betere vorm voor het aanvullen van een evenwichtige voeding
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Nam dit op aanraden van mijn osteopaat omdat gewone ontstekingsremmers amper hielpen en mij tevens maagklachten gaven. Peesontsteking (beide schouders) werd na korte tijd beter en ik kon snel opnieuw rustig slapen en werken. Een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  echt een goede natuurlijke ontstekingsremmer(2x2 dag) gebruik het zelfs voor mijn 2 windhonden die beide sukkelen met een voorpoot(oude breuk)elk een capsule per dag voor ,na en tijdens een grote inspanning
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit voedingssupplement sinds 2008, het werd me aangeraden door mijn arts. Geassocieerd met anderen neemt het deel aan kuur om mijn organisme te 'optimaliseren'. Gediagnosticeerd voor een 'gevaarlijke ziekte' en door de dokter in therapeutische onthouding geplaatst, lijkt deze kuur te slagen. Ziehier 4 jaar en 10 maanden sinds deze 'therapeutische onthouding'. Ik zeg erbij dat ik op controle ga om de 6 maanden.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Neem kapparest in combinatie met o.a. bio-doline op aanraden van mijn behandelende geneesheer (energiekliniek). Heb het gevoel dat ik minder pijn heb in mijn gewrichten.

Biotics KappArest kopen

Je kan Biotics KappArest van het merk Biotics, geproduceerd door ENERGETICA NATURA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Welzijn