€ 14,60
€ 13,14
(€ 131,40 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,46)
Product niet verkrijgbaar
Bijsluiter van Kamillosan Oogdruppels 10 ml

Omschrijving van Kamillosan Oogdruppels

Kamillosan® Oogdruppels bevat steriel, vochtinbrengend oogwater (zonder bewaarmiddelen) dat samengesteld is uit gedistilleerd bloemenwater (kamille, hamamelis, centella), gedistilleerd bosbessenwater en 0,2% natriumhyaluronaat. Natriumhyaluronaat heeft mucomimetische, mucoadhesieve en visco-elastische eigenschappen die bijdragen tot een stabiele traanfilm en tot een een glad, vochtig en afschermend oogoppervlak. Het natuurlijke kamillewater heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Hamamelis virginiana oefent een verfrissende en licht adstringerende werking uit, terwijl Centella asiatica bijdraagt tot een vermindering van de zwellingen. Het bosbessenwater heeft antioxidatieve eigenschappen.
Het OSD-systeem (Ophtalmic Squeeze Dispenser) garandeert de steriliteit van Kamillosan® oogdruppels.

Indicatie

Kamillosan® Oogdruppels wordt gebruikt voor de verlichting van geïrriteerde, rode of vermoeide ogen.
Kamillosan® Oogdruppels wordt ook gebruikt in geval van heelkundige oogingrepen, conjunctivitis of vaak en langdurig gebruik van contactlenzen.

Gebruik van Kamillosan Oogdruppels

De dosering van Kamillosan® Oogdruppels bedraagt 1 druppel in het oog, twee- tot driemaal per dag, naargelang de behoefte.
Het indruppelen is mogelijk door het flesje zachtjes in te drukken.
Minstens 10 tot 15 minuten wachten met het indruppelen van Kamillosan® Oogdruppels voor of na de toediening van geneesmiddelen voor uitwendig gebruik in de ogen.
Kamillosan® Oogdruppels is compatibel met het dragen van contactlenzen.
Kamillosan® Oogdruppels mag worden toegediend tot 2 maanden na een eerste gebruik.

Ingrediënten Kamillosan Oogdruppels

Gedistilleerd kamillewater, gedistilleerd hamameliswater, gedistilleerd bosbessenwater, gedistilleerd centellawater, natriumhyaluronaat, boorzuur, natriumtetraboraat decahydraat, natriumchloride, natriumedetaat, water voor injectie.

Waarschuwing

Niet aangewezen voor personen die overgevoelig zijn voor planten of plantaardige bestanddelen afkomstig van de familie van de Asteraceae.
€ 14,60
€ 13,14
(€ 131,40 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kamillosan Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5

  Is best ok maar vind het duur in vergelijking met gelijkaardige oogdruppels... Het is misschien een persooonlijke kwestie , maar ik vind het een onhandige verpakking , waarmee ik wil zeggedat het niet handig is om te gebruiken

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullnone
  4/5

  sinds de oogarts me zei dat ik minder scherp zie door droge ogen, ben ik op zoek gegaan naar een homeopathische oogdruppels. Sinds ik druppels gebruik is mijn zicht zeker verbeterd, en als ik het eens een dag vergeet, dan merk ik het algauw. Voor mij is dit een nieuw inzicht.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullnonenonenonenone
  1/5

  De oogdruppels zijn best ok, al zijn ze wel duur, in vergelijking met gelijkaardige producten. De 1 ster-rating geef ik omdat dit het meest onhandige druppelflesje ooit is! Er staat geen tuitje op, enkel een opening bovenaan, zodat je nooit nauwkeurig kan druppelen. Je verliest de helft door druppels die naast je oog vallen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kamillosan Oogdruppels kopen

Je kan Kamillosan Oogdruppels van het merk Meda Pharma, geproduceerd door MEDA PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen