€ 23,90
€ 21,51
(€ 35,85 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,39)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis

Kalip’tus is een stimulerende lotion die helpt bij problemen met de luchtwegen en tevens de weerstand helpt te verhogen. Vanaf de eerste verschijnselen van koude helpt Kalip’tus u om in topvorm te raken tijdens de winterperiode.

De Kalip’tus Inhalator is samengesteld op basis van 7 essentiële oliën. Deze neusstick maakt de neus vrij, bevordert de ademhaling en kan gemakkelijk meegenomen worden.

Kalip’tus spray is een omgevingsspray die de lucht in huis op een aangename manier zuivert. 2 tot 3 verstuivingen meermaals per dag in de ruimtes die u wenst te zuiveren volstaan voor een vrije ademhaling.

Gebruik van Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis

Massage:
Meerdere malen per dag een zachte wrijving op de borst, de rug, de buik, de nek en de ledematen.

Verdamping:
Kalip’tus kan verdampt worden voor het zuiveren en parfumeren van de lucht in een slaapkamer of andere kamer van het huis.

Inhalatie:
Om de luchtwegen vrij te maken, druppelt u wat Kalip’tus op een zakdoek of een hoofdkussen. U kan ook enkele druppels in een kom heet water doen en vervolgens deze dampen inhaleren.

Ingrediënten Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis

De Kalip’tus lotion werd voor 100 % samengesteld uit 11 synergetisch werkende essentiële oliën met kwaliteitslabel: Eucalyptus radiata (eucalyptus radiata), Eucalyptus globulus (eucalyptus globulus), Mentha arvensis (akkermunt), Lavandula hybrida (lavendel abrialiskloon), Ravensara aromatica (ravensara), Rosmarinus officinalis (rozemarijn), Aniba roseadora (Rozenhout), Melaleuca quinquenervia (niaouli), Melaleuca cajuputi (kajapoetboom), Eugenia caryophyllata (kruidnagel) en Laurus nobilis (laurier).
€ 23,90
€ 21,51
(€ 35,85 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Kalip'tus is samengesteld uit 100% zuivere en natuurlijke essentiële oliën. Deze Lotion zorgt voor een gemakkelijke ademhaling. S Avonds worden er een paar druppels op de nek en borst gelegd en op deze manier ademt u de hele nacht lang in. Zeer goed tegen verkoudheid. En om de neef van kernen bij deze kernen te verwarmen is Perfect.

  Was deze beoordeling nuttig?

Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis kopen

Je kan Kalip'tus Lotion Duo + Kersenpitje Gratis van het merk Kalip'tus, geproduceerd door PERRIGO PHYTOSUN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Luchtwegen
Alternatieve geneeskunde > Aromatherapie > Ademhaling