€ 7,95
€ 6,68
Bespaar 16% (€ 1,27)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Johnson Reach Dental Tape Waxed 100 m
€ 7,95
€ 6,68

Laatste reviews en ervaringen met Johnson reach dental tape waxed

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb beter resultaat met Dental tape dan bij het gebruik van de waxed floss van Johnson. Mijn tandvlees wordt niet meer gekwetst bij het poetsen tussen de tanden. Tevens wordt een breder tandvlak gereinigd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer tevreden van deze flosdraad makkelijk om te gebruiken sterk maar ook heel zacht gaat makkelijk tussen de tanden en komt niet los zoals sommige andere flosdraad
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  IK HEB DE GEWOONTE DEZE DENTAL TAPE TE GEBRUIKEN EN TELKENS MOET IK ONREGELMATIGHEDEN VASTSTELLEN IN DE DIKTE VAN DE TAPE; iK VIND DIT NIET KUNNEN IK KOOP DEZE OMDAT HIJ EXTRA LARGE ZOU MOETEN ZIJN;
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Tandzijde aanbevolen door mijn kaakchirurg na de slechte conditie van mijn tandvlees ondanks het dagelijks gebruik van borstels. Gebruik elke avond (zoals te zien op de video's op het net) tussen en aan weerszijden van de tanden om te vechten tegen tandplak. Aanzienlijke verbetering van de conditie van het tandvlees
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bij mijn is er soms een grotere afstand tussen zijn tanden.De Reach Dental Tape Waxed is een dikkere draad zodat de kleinste etensrestjes kunnen verwijderd worden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De structuur van Dentotape is aangenamer dan een gewone flossdraad, omdat hij breder is en minder snijdt. Op die manier wordt het vervelende taakje van dagelijks flossen toch wat aangenamer!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product gebruik ik elke avond gedurende reeds jaren en ik ben er heel tevreden over. Het werd mij aanbevolen door een paradontoloog na problemen met mijn tandvlees.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze voor mijn vriend gekocht, hij heeft de dental tape elke dag nodig; maar ik heb deze nooit gebruiken, misschien later! goedkoper dan apotheek en sneller verzending!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Vroeger gebruikten we de floss draad die ietsje dunner was. Voor mijzelf is deze dikkere draad prima maar voor de kinderen waarvan hun tanden na de orthodontische behandeling tegen elkaar staan is deze draad te dik.

Johnson Reach Dental Tape Waxed kopen

Je kan Johnson Reach Dental Tape Waxed van het merk Johnson - Johnson, geproduceerd door JOHNSON & JOHNSON CONSUMER , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes