€ 5,70
€ 4,90
Bespaar 14% (€ 0,80)
Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje 6 stuks
€ 5,70
€ 4,90

Laatste reviews en ervaringen met Interprox premium super micro 0.7mm oranje

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn tandarts raadde mij aan om dagelijks 2x met deze borsteltjes tussen mijn achterste tanden te gaan alvorens ze te poetsen. Je staat echt versteld wat er na het eten tussen je tanden achter blijft.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Spijtig dat ze snel plooien en dus afbreken. Bij dagelijks gebruik heb je er een per week nodig. Nogal prijzig dus! Voor gebruik zijn ze wel handig dank zij meegeleverd kapje.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanbevolen door mijn tandarts. Ik heb er een ontvangen tijdens een afspraak bij hem thuis en heb er een aanbevolen. Verwijder voedsel uit de ruimtes tussen de tanden (zelfs na het passeren met een tandenstoker!). Goede verpakkingen om er meerdere bij elkaar te hebben, omdat het deel waarop de "borstels die als borstels werken" zijn bevestigd, na veel gebruik breekt. Wees voorzichtig, er zijn verschillende dimensies. Ik nam de door mijn tandarts aanbevolen dimensie aan en dat is prima voor mij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze borsteltjes zijn heel fijn waardoor het perfect mogelijk is om tussen de tanden te reinigen. Dit product kocht ik de eerste keer bij de tandarts maar ik merkte dat ik dit ook bij Farmaline kan bestellen (handig!)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Onontbeerlijk bij het reinigen van mijn tandbrug , de rechte borsteltjes (oranje-) voor de makkelijk bereikbare gebitsdelen en de hoekige (roze-) borsteltjes voor de moeilijk bereikbare prothesetanden ... ik ben er zeer tevreden over.

Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje kopen

Je kan Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje van het merk Interprox, geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden