€ 5,70
€ 5,13
Bespaar 10% (€ 0,57)

Omschrijving van Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje

Dankzij de vorm van de Interprox® super micro kan het borsteltje rechthoekig in de tussenruimtes vóór in de mond gestoken worden, waardoor het tandvlees niet beschadigt. Het plastic beschermkapje kan eenvoudig op het handvat geplaatst worden, waardoor de borstel langer wordt en zelfs de achterste zones van de mond bereikt kunnen worden. Bovendien kan het borsteltje, dankzij flexibiliteit van het handvat en de hals, altijd in de juiste vorm gebogen worden. De greep van het Interprox® super micro borsteltje is voorzien van een anti-slip oppervlak voor een betere grip en hantering. Dat werkt wel zo makkelijk en zorgt voor een nauwkeurige en aangename reiniging.

Interprox® super micro is ontwikkeld om de tandplaque weg te halen die zich heeft opgehoopt in tussenruimtes van 0.7 mm*, dit type interdentaal borsteltje wordt vooral aangeraden voor de reiniging van de ruimtes voorin de mond.
 
*De afmetingen van de kop met cilindrisch profiel zijn afgestemd op een tussenruimte van minimaal 0.7 mm (PHD=0.7)

Indicatie

Interdentaal borstels zijn effectiever dan floss, stokers of rubbersticks aangaande: Verwijdering van tandplaque Vermindering van bloeding bij sonderen Vermindering van pocketdiepte Wanneer de ruimte tussen de elementen groot genoeg is om te kunnen reinigen met een interdentaal borsteltje dan is dit het meest effectieve hulpmiddel.

Gebruik van Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje

Gebruik van Interprox® de maat die het beste bij de interdentale ruimtes in uw gebit past. De borstel moet losjes ingestoken kunnen worden, zodat alleen de borstelhaartjes (en niet het ijzerdraad) in contact komen met uw tanden en tandvlees.

Beweeg het borsteltje van binnen naar buiten, zonder het te draaien. Herhaal deze beweging vanaf de binnenzijde van de tanden.

Buig de hals (niet het ijzerdraadje) en/of de romp van het borsteltje om de juiste hoek te maken.
€ 5,70
€ 5,13

Laatste reviews en ervaringen met Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  interessant product

  positieve punten : - borstels zijn beter bestand dan andere merken - het grijpen wordt vergemakkelijkt door de verlenging van de steel van de borstel negatief punt: risico van vastlopen van het metalen deel tussen 2 tanden en losraken van dit deel met het risico van inslikken.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heel goed

  Aangeraden door de tandarts heel positief

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Interprox gebruiken vóór de poetsbeurt tanden!

  De Interprox borsteltjes maken het reinigen van de ruimte tussen de tanden gemakkelijk. Vroeger gebruikte ik flosdraad maar dat bleek niet voldoende te zijn voor mijn tandhygiëne. De parodontoloog raadde me Interprox aan. Ik gebruik die minstens één keer per dag vóór de poetsbeurt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje kopen

Je kan Interprox Premium Super Micro 0.7mm Oranje van het merk Interprox , geproduceerd door DENTAID BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden