Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS 120+60 capsules

€ 79,95
€ 59,90
Bespaar 25% (€ 20,05)
Op voorraad
Promotie
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

In 2013 creëerden de Laboratoires innéov DENSILOGY, een technologisch geavanceerde oplossing die de verankering en de groei* van het haar bevordert dank zij innovatie op drie fronten: Innoverende kennis: de onderzoekers van L’Oréal hebben voor het eerst de belangrijke rol van het vitaal haarmembraan vastgesteld. Wanneer dit aangetast raakt, wordt de haarbulbus verzwakt en gaat dunner haar produceren. Hierdoor vermindert uiteindelijk het haarvolume. Een innoverende formule: de Laboratoires innéov creëren een complex van nauwkeurig gedoseerde actieve bestanddelen [Vitamine D + Omega 3 + Zink] dat van binnenuit op de bulbus inwerkt om de verankering en de groei* van het haar in stand te houden. Innoverende prestaties: ze bewijzen de efficiënte werking op uitdunnend haar, verlies van haarvolume en splitsende nagels.

Een nieuwe generatie cosmetische voedingssupplementen van L’Oréal en Nestlé research. 31 patenten. Dankzij hun opnamevermogen werken onze voedingsstoffen in op de dieperliggende schoonheidsmechanismen, met respect voor het lichaam. Werking van binnenuit voor zichtbaar resultaat. 50 klinische studies. Onze klinische studies worden systematisch uitgevoerd onder toezicht van dermatologen en voedingsdeskundigen, om zichtbare en duurzame resultaten op lichaam, huid en haar aan te tonen. Gegarandeerd veilige formules. Meer dan 100 kwaliteitscontroles voor elk product. De veiligheids- en kwaliteitsvereisten van innéov worden officieel erkend door de onafhankelijke ISO 22 000-certificering, de strengste internationale voedselveiligheidsnorm:
• Onze formules worden samengesteld met streng geselecteerde en gedoseerde ingrediënten.
• Bij de productie worden meer dan 100 kwaliteitscontroles uitgevoerd.
• Onze producten worden individueel en luchtdicht verpakt, wat de formules tijdens de hele levensduur van het product intact houdt en garant staat voor bescherming, hygiëne en conservering.

Indicatie

-Verankering en groei -Sterker, veerkrachtiger haar.** -Zichtbaar meer haarvolume **

*Bevat Zink, dat bijdraagt tot de normale synthese van proteïnen, waaronder keratine, en het in stand houden van normaal haar.
** Klinische studie onder dermatologisch toezicht met 68 mannen gedurende 4 maanden

Gebruik van Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

2 capsules per dag, tijdens de maaltijd met een groot glas water.

Ingrediënten Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS

Dennen-fytosterolen: Zeer sterk Fytosterol-concentraat (99%).

Zinkgluconaat: Type gluconaat afkomstig van natuurlijk mineraal. Aanzienlijke dosis: 5 mg Zink per dag komt overeen met 50% van de ADH (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid). Eigenschappen: Zink werkt mee aan de synthese van endogene proteïnes, waaronder keratine.

Taurine: patent gedeponeerd Aminozuur in synthetische vorm. Eigenschappen: Bij in-vitrotests heeft Taurine eigenschappen laten zien die de verharding van het omhulsel rondom de haarbulbus kunnen tegengaan.

Polyfenolen van groene thee en druivenpitten Keuze voor 2 plantaardige bronnen die rijk zijn aan Polyfenolen: groene thee en druivenpitten. Hun eigenschappen: Deze Polyfenolen zijn geselecteerd vanwege de eigenschappen die ze vertonen in: Bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Een goedwerkende microcirculatie die zorgt voor een goede aanvoer van essentiële voedingsstoffen naar de weefsels en met name naar het haarzakje.

Dennen-fytosterolen + Zink + Polyfenolen van groene thee + Taurine + Polyfenolen van druivenpitten = 550 mg concentraat tegen haaruitval voor mannen
Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS 120+60  capsules
€ 79,95
€ 59,90

Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS kopen

Je kan Inneov Densilogy Homme 2 Maanden + 1 Maand GRATIS van het merk Innéov, geproduceerd door GALDERMA BENELUX B.V., bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Man of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen