€ 20,75
€ 15,77
Bespaar 24% (€ 4,98)
Promotie -24% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van ImunixX 100

Vitamine C draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en de vermindering van vermoeidheid en moeheid. ImunixX bevat, naast vitamine C (onder vorm van calciumascorbaat) , eveneens het ultrazuivere, gepatenteerde beta-1,3/1,6-glucaan uit de Pleurotus ostreatus, de Gewone Oesterzwam).

Het proces toegepast voor de productie van het ß-1,3/1,6-glucaan uit Pleurotus ostreatus, garandeert een tot 97% zuiver ß-1,3/1,6-glucaan.

Indicatie

Verzwakte immuniteit.

Gebruik van ImunixX 100

1 tablet per dag.

Ingrediënten ImunixX 100

500 mg ß-1,3/1,6-glucaan
60 mg Vitamine C
€ 20,75
€ 15,77

Laatste reviews en ervaringen met Imunixx 100

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een leuk product wat zorgt voor de het opbouwen van de weerstand. Een vitaminekeur die echt helpt en waarvan het lichaam terug in optimale conditie komt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kuur om te nemen na een behandeling met antibiotica. OOk goed om de weerstand op te bouwen. Is voor mijn kleinkind omdat ze regelmatig ziek is en soms antibiotica moet geven.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geeft een goede ondersteuning bij een perode van verminderende weerstand .Makkelijk in te nemen .Prima resultaat ..Je krijgt er onmiddellijk meer energie door .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Imunixx gaf me dat extra zetje dat ik nodig had na een stressvolle periode. Mijn lichaam voelde zich uitgeput en vermoeid, vandaar dat mijn keuze op een kwaliteitsprodukt als Imunixx viel. Weliswaar geen onmiddelijk resultaat, maar ik had er zeker baat bij.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goed product maar ik vind het wel erg duur. Helaas is dit product in andere merken niet goedkoper. Het heeft wel een bewezen effect op het immuunsyteem
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit op aanraden van mijn dokter om tijdens de wintermaanden mijn weerstand te versterken. Ik ben de behandeling gestart met Imunixx 500 en daarna overgeschakeld naar 100. Ben erg tevreden over dit product.

ImunixX 100 kopen

Je kan ImunixX 100 van het merk ixX Pharma, geproduceerd door IXX PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Imunixx of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Welzijn