€ 11,95
€ 9,44
Bespaar 21% (€ 2,51)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Fytostar Immufast Immune Booster

Nutri-complex met 1-3, 1-6 β glucanen aangevuld met Reishi en Astragalus die beiden de immuniteit ondersteunen op het moment wanneer het nodig is.

Gebruik van Fytostar Immufast Immune Booster

2 tabletten per dag in nemen, ’s morgens en ’s middags bij de maaltijd. Deze kuur mag herhaald worden.

Ingrediënten Fytostar Immufast Immune Booster

Vulstof: microkristallijn cellulose, concentraat van Saccharomyces cerevisiae (1-3, 1-6 β glucanen), vulstof: dicalciumfosfaat, extracten van Astragalus (Astragalus membranaceus, wortel) gestandaardiseerd op 3% astragalosiden en Reishi (Ganoderma lucidum, vruchtlichaam) met β glucanen, antiklontermiddelen: gehydrogeneerde katoenzaadolie en magnesiumstearaat, zinkcitraat (zink), vulstof: siliciumdioxide, glansmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, natriumseleniet (selenium), cholecalciferol (vit D3), kopergluconaat (koper), kleurstof: titaandioxide, antiklontermiddel: talk, foliumzuur, bevochtigingmiddel: polysorbaat 80, cyanocobalamine (vit B12), glansmiddelen: bijenwas en carnaubawax.

Per 2 tabletten: RI*
Saccharomyces cerevisiae 500 mg 
> 1-3, 1-6 β glucanen 
Reishi 250 mg 
> β glucanen 
Astragalus 250 mg 
Foliumzuur 200 µg 100%
Vit B12 3 µg 120%
Vit D3 25 µg 500%
Selenium 55 µg 100%
Koper 1 mg 100%
Zink 10 mg 100%
*RI: Referentie Inname

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijks aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Fytostar Immufast Immune Booster 10 tabletten
€ 11,95
€ 9,44

Laatste reviews en ervaringen met Fytostar immufast immune booster

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uitstekend middel bij tekenen van vermoeidheid en gezondheidsproblemen tijdens het voorjaar en het najaar. Het helpt je in korte tijd er weer bovenop.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Om een verkoudheid of luchtweginfectie sneller te genezen of te voorkomen. Grote tabletten maar zeer effectief om je immuniteit te versterken. Ik gebruik het als ik voel dat ik wat verkouden begin te worden.

Fytostar Immufast Immune Booster kopen

Je kan Fytostar Immufast Immune Booster van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand