€ 13,95
€ 12,00
Bespaar 14% (€ 1,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Hydrogel pads

De Hydrogel Pads zijn gelkompressen die zorgen voor verlichting als u last hebt van tepelkloven en pijnlijke tepels. Plaats het kompres gewoon op de huid. Dit zal prettig aanvoelen en de koelte van de Hydrogel pad zorgt er meteen voor dat u minder pijn hebt. De Hydrogel Pads hydrateren en verzachten uw huid en verlichten op die manier pijn aan de tepels tussen de voedingen. Omdat het vochtgehalte in de huid goed op peil gehouden wordt, creëren de Hydrogel Pads ideale omstandigheden voor het genezingsproces.

€ 13,95
€ 12,00

Laatste reviews en ervaringen met Hydrogel pads

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Al na een paar dagen geen pijn meer aan de tepels. Heel handig. Per dag een nieuwe pad. Lekker verkoelend als ze uit de ijskast komen. Eventueel afwisselen met zalfje.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullnonenonenone
  2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  De patches zijn natuurlijk het juiste moment, maar ik denk niet dat het bijzonder effectief is, persoonlijk. De prijs is duur voor beperkt gebruik. Gebruik van maximaal 24 uur per patch en 4 patches in de verpakking

  Was deze beoordeling nuttig?

Hydrogel pads kopen

Je kan Hydrogel pads van het merk Medela, geproduceerd door MEDELA BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Zwangerschap & Baby > Accessoires
Zwangerschap & Baby > Borstvoeding > Accessoires