Hills Prescription Diet Feline C/D Kip 1,50 kg

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 24,72
€ 21,01
Bespaar 15% (€ 3,71)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Hills Prescription Diet Feline C/D Kip

FLUTD - Feline Lower Urinary Tract Disease:
FLUTD is een aandoening die vaak samengaat met de vorming van kristallen in de urinewegen die kan leiden tot ongemak en ziekte bij uw kat. Er zijn twee soorten kristallen die het meest gevormd worden in de urinewegen van een kat; struviet en oxalaat. Hill's Prescription Diet Feline c/d is speciaal samengesteld als langdurig (levenslang) dieet voor katten met een struvietgerelateerde FLUTD. Struvietkristallen worden gevormd in urine die is verzadigd met magnesium, ammonium en fosfor en abnormaal alkalisch is.

Het Feline c/d Urinary gamma van Hill's:
Hill's Feline c/d Urinary dieetvoer helpt de urinewegen gezond te houden en verlaagt na een behandeling het risico op het terugkeren van blaasgruis of blaasstenen bij de kat . Er zijn 3 verschillende varianten Feline Urinary van Hill's verkrijgbaar bij Medpets:
-Voor katten een optimaal gewicht en waarbij stress kan worden uitgesloten wordt Hill's Feline c/d Urinary multicare aangeraden.
-Voor katten een optimaal gewicht en waarbij stress niet kan worden uitgesloten wordt Hill's Feline c/d Urinary Stress aangeraden.
-Voor katten met overgewicht of aanleg voor obesitas wordt Hill's Feline Urinary Multicare Reduced Calorie aangeraden.

Voordelen:
-Het extra toegevoegde zout, dat nodig is voor de vergroting van het urinevolume, is beperkt waardoor de extra belasting van de de nieren minimaal is.
-Het hoge antioxidantengehalte bevordert de neutralisatie van vrije radicalen.

Niet aanbevolen voor:
Kittens (tot 1 jaar), drachtige of zogende poezen en katten die tegelijkertijd urineverzuurders krijgen.

Indicatie

Hill's Prescription Diet Feline c/d is een dieetvoer voor de initiële behandeling van katten met elk type aandoening aan de lagere urinewegen of Feline Lower Urinary Tract Disease (FLUTD).

Ingrediënten Hills Prescription Diet Feline C/D Kip

Rijst, kip- (35%) en kalkoenmeel, tarwe, maïsglutenmeel, dierlijk vet, eiwithydrolysaat, mineralen, visolie, soja-olie, sporenelementen en bèta-caroteen. Conserveermiddel en anti-oxidant.
Hills Prescription Diet Feline C/D Kip 1,50 kg
€ 24,72
€ 21,01

Hills Prescription Diet Feline C/D Kip kopen

Je kan Hills Prescription Diet Feline C/D Kip van het merk Hill's, geproduceerd door HILL'S PET NUTRITION , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Voeding
Dierenverzorging > Voeding > Kat