€ 10,18
€ 8,86
Bespaar 13% (€ 1,32)

Omschrijving van Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick

Herpatch Serum is een innovatieve en effectieve manier om de symptomen van koortsblaasjes gemakkelijk en snel te behandelen. Dankzij de gemakkelijk te gebruiken applicator kan Herpatch Serum gemakkelijk op de koortsblaas aangebracht worden. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas. De actieve eigenschappen van de film zullen het herstelproces van de huid bovendien helpen versnellen. Herpatch Serum behandelt de symptomen van uw koortsblaas in elk stadium van de uitbraak.

14 voordelen
1. Een crème die een patch wordt
2. Behandelt elk stadium van de uitbraak
3. Vormt een beschermende film
4. Pijnloos verwijderbaar
5. Met actieve eigenschappen
6. Verzacht de pijn en het branderig gevoel
7. Helpt te beschermen tegen de blootstelling aan zonlicht
8. Helpt het genezingsproces* te versnellen
9. Camoufleert onmiddellijk
10. Vermindert roodheid, zwelling en blaarvorming
11. Helpt om jeuk en korstvorming te voorkomen
12. Minimaliseert het besmettingsgevaar
13. Versterkt de huid
14. Gemakkelijk te gebruiken, onzichtbaar en filmvormend serum

Indicatie

Voor een pijnverlichting, bescherming en een snel herstel in elk stadium van de koortsblaas.

Gebruik van Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick

1. Was of reinig de aangetaste huid voor het gebruik van Herpatch Serum. Zorg er voor dat uw handen proper en droog zijn.
2. Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid serum aan op de koortsblaas zodat de koortsblaas en een klein stukje gezonde huid rond de koortsblaas volledig bedekt zijn. Na enkele minuten vormt het witte serum een beschermende en transparante film over de koortsblaas.

U kan het serum, indien nodig, elke 3-4 uur opnieuw aanbrengen totdat de koortsblaas volledig hersteld is. Indien gewenst, kan de film worden verwijderd met warm water.

U kan Herpatch Serum in elk stadium van de ontwikkeling van de koortsblaas gebruiken. We raden wel aan om Herpatch Serum te gebruiken vanaf de eerste symptomen.

Ingrediënten Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick

De actieve eigenschappen van Herpatch Serum worden ondersteund door drie ingrediënten (idem zoals bij de Herpatch Remesense patchen).
Hun eigenschappen helpen de huid te hydrateren en versnellen de heling van koortsblaasjes. De oplosbare Herpatch-films creëren een omgeving die het mogelijk maakt om het natuurlijke afweersysteem van het lichaam efficiënter te laten werken, terwijl ze de pijn of het branderig gevoel verzachten.
 
Beta-glucaan: Beta-glucaan staat gekend voor zijn kalmerende, beschermende en hydraterende effect op de huid, waardoor de wonde sneller heelt.
Polysacchariden met een hoog sulfaat gehalte, afkomstig uit rood zeewier: De polysacchariden beschermen tegen blootstelling aan zonlicht en werken ze hydraterend in op de huid.
Zinksulfaat: Zinksulfaat zorgt er dan weer voor dat de verschillende huidlagen versterkt worden, wat het verdere genezingsproces nog meer in de hand werkt.
€ 10,18
€ 8,86

Laatste reviews en ervaringen met Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  hoogwaardig product

  Het Herpatch-serum is zeer eenvoudig te gebruiken en is een product dat het leven gemakkelijker maakt. Een koortslip is nooit aangenaam en het is ondeugend! Het Herpatch-serum vermindert de jeuk en bedekt de knop om hem bijna onzichtbaar te maken, geneest en verbergt tegelijkertijd. Ik denk dat het een prestatie is voor zo'n kleine buis!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Herpatch

  Werkt goed

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Doeltreffend

  Na een paar keer smeren zag je al meteen verschil. Het legt een mooi laagje zodat je lippen beschermd zijn.

  Was deze beoordeling nuttig?

Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick kopen

Je kan Herpatch Serum Koortsblaasjes + Prevent Stick van het merk Herpatch, geproduceerd door AXONE PHARMA T3 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten