€ 2,90
€ 2,23
Bespaar 23% (€ 0,67)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 30/06/2018

Omschrijving van Hermesetas Mini Sweets

Hermesetas is een zoetstof zonder caloriën voor in de koffie en thee. Ieder tablet heeft de zoetkracht van een koffielepel suiker, maar zonder de caloriën.
Zoestof: Sodium saccharine
1 tabletje bevat evenveel zoetstof als een theelepel suiker
De zoetstof heeft geen invloed op de insuline of glucose in het bloed
Geen caloriën
Niet schadelijk voor de tanden
Hermesetas Mini Sweets 400 tabletten
€ 2,90
€ 2,23

Laatste reviews en ervaringen met Hermesetas mini sweets

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfekt !! die gebruik ik sedert jaren... Vroeger moest ik die in Engeland bestellen, maar nu ben ik blij ze hier bij Farmaline gevonden te hebben. Tussen besteling en levering is het heel vlug!!! Proficiat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden over dit product, de snelheid van de levering alsook de relais naast mijn huis, ik raad het product en jullie service sterk aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product waarvan de prijs veel goedkoper is dan die van grote supermarkten, ik ben diabetisch en ik profiteer er volledig van, groeten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb al verschillende zoetstoffen (Natreen, Canderel, Stevia, Hermesetas) geprobeerd. Ik vind vooral de smaak van de Hermesetas het aangenaamste en het natuurlijkste. Ik kan het zeker en vast aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fan van dit product zonder aspartaam, ik vind het niet meer in de handel, vervangen door stevia met kruidensmaak, dank u voor het blijven verkopen van dit product op uw site.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  We hebben de minitabletten in Denemarken leren kennen, zonder te weten dat deze met Stevia zijn gemaakt. We vroegen ons gewoon af waar de betere smaak vandaan kwam (de meeste zoetstoffen zijn niet zo lekker). Bij Farmaline hadden wij de mogelijkheid deze tabletten te bestellen, echt goedkoper als in de plaatselijk apotheek. Zo zijn we ook te weten gekomen dat ze met stevia zijn. We zijn enthousiast.

Hermesetas Mini Sweets kopen

Je kan Hermesetas Mini Sweets van het merk Melisana, geproduceerd door MELISANA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Zoetstoffen
Welzijn & Gezondheid > Diabetes > Voeding > Kunstmatige Zoetstoffen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Preparaten voor diabetici > Kunstmatige Zoetstoffen