€ 12,50
€ 9,75
(€ 16,25 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 2,75)
Promotie -22% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Smeerwortel

Herbalgem Balsem Smeerwortel 60g
€ 12,50
€ 9,75
(€ 16,25 / 100 g)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem smeerwortel

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Enfin ... Cela faisait quelque temps déjà que je cherchais une crème/pommade qui puisse m'apporter ce réconfort et je suis enchantée par cette trouvaille.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is de beste muggenbetenzalf die er bestaat. Niet krabben, maar direct om de tien minuten 3x zacht inwrijven met deze zalf. Beter dan cortisone zalf en volledig natuurlijk. De ontdekking van de eeuw wat ons betreft. Gedaan met jeukende beten. Top gerief!!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede, niet-vette creme die ik gebruik voor de handen, gaat ook ouderdomsvlekken tegen en is volledig natuurlijk! Je huid straalt met deze crème. Koopwaardig!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is de eerste keer dat ik op Formaline besteld heb en ik ben blij, de site is gebruiksvriendelijk en de levering is keurig en snel verlopen. deze smeerwortelmelmelisse is geweldig!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goede zalf, ongelooflijk maar waar, had al meer dan 6 weken pijn en een opgezwollen been na spierletsel (een diepe snede die de spier geraakt had), na het aanbrengen van die zalf was de pijn na enkele dagen weg en ook de zwelling.

Herbalgem Smeerwortel kopen

Je kan Herbalgem Smeerwortel van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie