€ 25,95
€ 20,50
(€ 41,00 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 5,45)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Herbalgem Meidoorn Maceraat

Alle weldaden van de boom worden samengevat in de meidoornknop die traditioneel gebruikt wordt voor doorstromingproblemen. Meidoorn kan gerust een langere tijd gebruikt worden omwille van zijn evenwichtbrengende eigenschappen.

€ 25,95
€ 20,50
(€ 41,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Herbalgem meidoorn maceraat

Schrijf een review
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn 86-jarige moeder gebruikt dit product tot grote tevredenheid. Het versterkt het hart en zorgt bovendien 's avonds voor een uitstekende kwaliteit van de slaap.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt heel goed om de hartslag te verlagen, we zijn heel tevreden en hebben hierdoor medicatie kunnen afschaffen, we gaan het heel zeker nog bestellen.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens aanhoudende hoge bloeddruk en zwaardere bloeddruk verlagende medicatie waar ik niet zo goed tegen kon, heb ik Herbalgem Meidoorn Maceraat geprobeerd gedurende 3 maanden.Spijtig genoeg is het resultaat onvoldoende voor mij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede hulp om te helpen de bloeddruk te verlagen en om minder medicijnen te gebruiken. Redelijk neutrale smaak, niet onaangenaam. Makkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik meidoornknoppen om hartkloppingen te kalmeren, het lijkt ook de stress te verminderen. Altijd zeer lichte werking, maar doeltreffend zoals het hele Herbalgem gamma.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Waarom slechts een 4??? Misschien heeft het een beetje meer tijd nodig opdat het haar verwachte effecten kan realiseren.

Herbalgem Meidoorn Maceraat kopen

Je kan Herbalgem Meidoorn Maceraat van het merk Herbalgem, geproduceerd door HERBALGEM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Alternatieve geneeskunde > Gemmotherapie