€ 6,04

Omschrijving van Herba Plus Bioxal Original

Original Bioxal kruidentabletten is een zuiver plantaardig product waarvan de ingrediënten zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn. Deze kruiden, verwerkt en gedoseerd in één tablet, zorgen ervoor dat het voedsel in ons lichaam geen verstopping teweegbrengt. Constipatie is vaak het gevolg van een gebrek aan beweging enerzijds en de opnamen van voedsel met weinig ballaststoffen anderzijds.

Gebruik van Herba Plus Bioxal Original

Neem 's avonds 1-3 tabletten met wat water in.

Ingrediënten Herba Plus Bioxal Original

sennabladeren, aloë, vuilboombast, karwij, rabarber, venkel, cascarabast

Waarschuwing

Niet gebruiken bij kinderen onder de 12 jaar.
Bij zwangerschap of borstvoeding uw arts raadplegen.
€ 6,04

Laatste reviews en ervaringen met Herba plus bioxal original

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer blij met Biolaxal. Ik gebruik het dagelijks, 1 tablet na het ontbijt voor een dagelijkse stoelgang zonder enig nadeel van buikpijn, krampen of andere ongemakken. Door een té lange dikke darm had ik daar steeds veel problemen mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel tevreden over dit natuurlijk produkt. De kleine pilletjes zijn makkelijk in te slikken. Geven geen darmkrampen. Een tweetal pilletjes helpt mij voor een regelmatige stoelgang.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren gezocht te hebben naar een middel om de stoelgang te verbeteren is dit produkt herba plus bioxal original het enige dat doet wat het belooft
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb enorme last van verstoppingen met een hele lijst aan klachten als gevolg. Ik probeerde heel.veel.maar niks helpt. Tot ik deze producten ging gebruiken ga ik elke ochtend naar toilet en vele minder klachten als gevolg. Super tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product al sinds jaren. Wij zijn een familie van slechte stoelgangmakers en hebben ook hinder van enstige aambeien. Om ondermeer dit euvel te voorkomen leek me dit een degelijke oplossing en het helpt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Al verschillende producten geprobeerd met als gevolg buikkrampen, diarree. Geen goede werking. Dit is het eerste middel dat werkelijk helpt en ga ik verder blijven nemen.

Herba Plus Bioxal Original kopen

Je kan Herba Plus Bioxal Original van het merk Herba Plus , geproduceerd door HERBA PLUS , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Constipatie
Welzijn & Gezondheid > Spijsvertering