€ 3,10
€ 2,45
Bespaar 21% (€ 0,65)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 28/02/2019
Hartmann Sterilux ES KP Steriel 8PL 5cm x 5cm 40 stuks
€ 3,10
€ 2,45

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann sterilux es kp steriel 8pl 5cm x 5cm

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima compressen, per stuk apart verpakt. Een must have voor de huishoudapotheek. Goede prijs en vlotte levering door Farmaline. Wij zijn tevreden klanten.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer nuttig en goed waarde aan te bevelen en goedkoper dan ik kon vinden op het net ik dit item van goede kwaliteit aan te bevelen voor de zorg in zijn apotheek te houden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik toch wel wat goedkoper gekocht bij farmaline dan bij de apothetheek om de hoek. de kwaliteit is even goed. Bestelling, betaling en levering gemakkelijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Handige steriele kompressen. Handige verpakking. Prijs/kwaliteit is goed. Voor steriele kompressen neem ik steeds deze in huis. De Groote van de kompressen is ideaal voor het reinigen van wondjes, ogen, ...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zijn zeer gemakkelijk om allerhande wonden te ontsmetten. Handig formaat en ideaal dat ze individueel verpakt zijn. Ben ze beginnen gebruiken als navelverzorging na de geboorte van mijn zoontje en hebben nu een vast plekje in mijn apotheekkastje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Perfect product als je het nodig hebt. Ideaal verpakt. Makkelijk in gebruik. Voor vele doeleinden geschikt. Gemakkelijk te openen en gemakkelijk te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit steriel verband wordt gebruikt voor het afdekken van een open wonde of voor het ontsmetten van een wonde wij brengen het ook aan onder het steriel kleefverband
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  steriele compressen je nodig wil je een degelijke wondzorg doen. Steriele compressen zijn bij mij thuis altijd voorradig voor wonden te ontsmetten hoe groot of hoe klein ze maar zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik de steriele doekjes om de oogjes van mijn 3 weken oude kindje mee te reinigen met fysiologisch water. Ook het naveltje is hiermee goed droog te deppen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer praktische steriele kompressen omdat ze individueel verpakt zijn, waardoor ze ook zeer hygiënisch aan te brengen zijn op wonden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze steriele gaasjes bij verzorging van onze baby. Vooral om het neusje uit te kuisen na gebruik van fysiologisch serum of om oogjes uit te kuisen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De Hartmann Sterilux ES KP steriel zijn voldoende om kleine verwondingen of wonden te bedekken. Helaas zijn de kompressen onnodig bekleed met een kunststoffilm.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een zeer handig formaat en is vooral handig als je op verschillende plaatsen verbrand bent en de wonde steriel moet blijven. Gemakkelijk te openen, en dit komt altijd van pas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  DIt is een zeer handig formaat. Het is gemakkelijk om open te doen, wat wel belangrijk is aangezien het doekje steriel moet kunnen blijven tot op de wonde. Alsook is de structuur van het doekje aangenaam.

Hartmann Sterilux ES KP Steriel 8PL 5cm x 5cm kopen

Je kan Hartmann Sterilux ES KP Steriel 8PL 5cm x 5cm van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Kompressen > Steriele Kompressen