€ 5,66
€ 4,25
Bespaar 25% (€ 1,41)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2018

Omschrijving van Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 20m 932446

Peha-haft is een cohesieve, lichte zelfhechtende elastische fixatiezwachtel met tweevoudig hechteffect dankzij de crêpestructuur en de latexvrije kleeflaag; rekbaarheid ongeveer 85%*;  gering materiaalverbruik dankzij zelfhechting, enkele omwindingen volstaan voor een veilige verbandfixatie;  kleeft niet op haren, huid of kleding, luchtdoorlatend, huidvriendelijk, zeer goed modelleerbaar; steriliseerbaar (stoom), wit

Indicatie

Voor alle soorten verbandfixatie, speciaal voor gewrichten, ronde en conische lichaamsdelen.
Voor de fixatie van wondkompressen, orthopedisch materiaal, canules, enz.
Als steunverband met lichte compressie.
Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 20m 932446 1 stuk
€ 5,66
€ 4,25

Laatste reviews en ervaringen met Hartmann peha-haft latexfree 4cm x 20m 932446

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit verband is gewoon fantastisch, heb het dagelijks nodig voor verzorging en deze zijn zeer goed, je hebt niets meer nodig om het vast te kleven want het kleeft gewoon op elkaar. Super product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch product ! Ben er laaiend enthousiast over. Blijft makkelijk zitten, onnodig om nog een witte tape rond het verband te doen. Makkelijk en redelijk van prijs. Ik heb een kleine en een grote doos gekocht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb een vrij grote wonde aan mijn grote teen. Ik genees heel moeilijk omdat ik diabethes heb. Door de Hartmann Peha-Haft Latexfree blijft mijn verband veel beter zitten en is mijn wonde beter beschermd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede kwaliteit. Duidelijke informatie. Dik in orde! Ik zou nogmaals bij Farmaline bestellen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product is heel gemakkelijk voor een wonde toe te binden. Je hebt geen plakband meer nodig. Het blijft ook heel goed zitten. Zeer tevreden hier!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goed kleefverband dat stevig houdt en makkelijk te gebruiken is omdat het zich vasthecht. We gebruiken nog altijd wel een extra klevertje om te fixeren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  van de vele windels die ik al gebruikt heb is Peha-Haft een prima product, je hebt er geen plakkers voor nodig om het op zijn plaats te houden, super product!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dat is iets wat iedereen in huis zou moeten hebben. Super gemakkelijk aan te brengen en geen geknoei als het er weer af moet. Men knipt de lengte die men nodig heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Geen gepruts meer met pleisters waarbij ik het risico loop open wonden te hebben bij het verwijderen van pleisters. De ideale maat voor vingers of duim.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed verband. Er moeten geen pleisters geplakt worden en is gemakkelijk aan te brengen. Het verband heeft een vettig gevoel. Ook al gebruikt men geen pleisters, toch komt het verband niet los.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel gemakkelijk omdat het zelfklevend is. Onze kinderen verdragen geen pleisters en met een kompres en dit verband wordt er niet geplakt en blijft alles mooi op zijn plaats zitten.

Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 20m 932446 kopen

Je kan Hartmann Peha-Haft Latexfree 4cm x 20m 932446 van het merk Hartmann, geproduceerd door PAUL HARTMANN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Verbanden
EHBO & Thuiszorg > Verbanden > Drukverbanden