€ 4,50
€ 3,96
Bespaar 12% (€ 0,54)
Hansaplast Pleisters Universeel Rond 50 stuks
Hansaplast Pleisters Universeel Rond 50 stuks
€ 4,50
€ 3,96

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast pleisters universeel rond

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze pleisters vooral 's avonds na het aanbrengen van mijn zalf tegen psoriasis. Maar ze is enorm vettig, zowel op je pyjama, beddelakens... en deze pleisters zorgen ervoor dat alles proper blijft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product zou elk gezin moeten in huis.hebben. Onmisbaar voor kleine wondjes, maar vooral om te beletten dat er gekrabd wordt aan kleine huidplekjes.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  hecht goed aan de huid het fijne eraan is dat het luchtdoorlatend en toch waterbestendig is gemakkelijk in gebruik vooral na bijvoorbeeld; een bloedname, ik gebruik ze ook om indien nodig, kleine huidirritaties mee af te dekken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Uitstekende pleisters voor na het toedienen van een injectie. Blijven goed zitten, en zijn mooi van formaat. Makkelijk te verwijderen, zonder hinderlijke lijmrestjes.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De pleisters kan je makkelijk verwijderen, dus geen pijn bij het verwijderen. Ik vind wel dat ze zelf snel loskomen, dus zijn ze ideaal als je ze vaak moet vervangen. Ze zijn wel donker van kleur, dus niet voor in het gezicht
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hansaplast ronde pleisters kan men voor heel veel gebruiken.Ik gebruik het voor mijn tenen , daar kan je soms met die grote pleiters nog al knoeien.en ze houden lang op zijn plaats

Hansaplast Pleisters Universeel Rond kopen

Je kan Hansaplast Pleisters Universeel Rond van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Pleisters
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Voorgeknipte Pleisters