Hansaplast Med Verwarmende Patch 2 stuks

€ 8,95
€ 7,88
Bespaar 12% (€ 1,07)

Omschrijving van Hansaplast Med Verwarmende Patch

De Verwarmende Patch van Hansaplast med verlicht doeltreffend pijn en ontspant verkrampte en gespannen spieren dankzij de aangename en goed verdraagbare warmte. In contact met de lucht geeft de patch een ontspannende diepwerkende warmte gedurende 8 uur. De warmtecellen zijn bekleed met een zachte huidvriendelijke stof en bevatten natuurlijke warmte ingrediënten (bv. ijzer, actieve koolstof die opwarmen wanneer ze in contact komen met zuurstof uit del ucht. De soepele patch kan precies p de pijnlijke plek aangebracht worden. De patch kleeft goed op de huid en kan gemakkelijk verwijderd worden. Voor eenmalig gebruik.

- Ontspant langdurig verkrampte en gespannen spieren
- Verspreidt een constante warmte gedurende 8 uur
- Aangename en goed te verdragen warmte
Hansaplast Med Verwarmende Patch 2 stuks
€ 8,95
€ 7,88

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast med verwarmende patch

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Wat we hier iets beter aan vinden dan onze vorige klevers is dat we met deze klevers kunnen gaan slapen ze worden warm en zijn verdraaglijker . De andere waren te heet
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Is goedkoper bij Kruidvat. Bij aankoop van 2 verpakkingen krijg je er bovendien nog een Nivea geurkaars bij! Het produkt werkt zeer doeltreffend, en geeft acht uren warmte af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel efficiënt bij spierpijn. als ik migraine heb, heb ik ook steeds heel felle pijn ter hoogte van mijn monnikskapspier. als ik zo'n warmtepleister plak, vermindert die spierpijn snel.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Verlicht voor mij de pijn bij lage rugpijn. Doordat het makkelijk mee te nemen is, vind ik het handig voor onderweg of op kantoor, wanneer ik niet de kans heb mijn rug even te ontlasten. Komt bij mij echter iets te snel los.

Hansaplast Med Verwarmende Patch kopen

Je kan Hansaplast Med Verwarmende Patch van het merk Hansaplast, geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE