€ 5,29
€ 3,70
Bespaar 30% (€ 1,59)
Promotie 30% korting

Omschrijving van Hansaplast Likdoorn Anti-Drukring 92330

De zachte Hansaplast Anti-Drukringen voor Likdoorns beschermen likdoorns op de voeten tegen pijnlijke druk en wrijving, vooral bij contact met schoenen.

 • Geschikt om likdoorns te beschermen tegen pijnlijke druk
 • Verlicht de pijn onmiddellijk
 • Zacht en zelklevend

Gebruik van Hansaplast Likdoorn Anti-Drukring 92330

Aanbrengen op een schone en droge huid. Plak de ring zo, dat de likdoorn zich precies in het midden van de ring bevindt. Druk de ring stevig aan.
€ 5,29
€ 3,70

Laatste reviews en ervaringen met Hansaplast Likdoorn Anti-Drukring 92330

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Doet waarvoor het gemaakt is

  Ik heb de likdoorn anti-drukringen gebruikt bij de behandeling van wratten. Na een dag lopen, helpt het om de wrat die eigenlijk eerder naar binnen gaat, naar buiten te duwen, waardoor de behandeling efficiënter is, De likdoorn anti-drukringen zijn heel stevig en kleven heel goed, waardoor je makkelijk een ganse dag erop kan lopen zonder dat ze loskomen of verschuiven.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  erg blij

  Hansaplast anti-pressuurcorrectie is een zeer goed product dat ik regelmatig gebruik, waardoor ik geen pijn heb. Mijn familie gebruikt het ook. Ik heb er thuis nog een doos van

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Handig!

  Likdoorn op een nogal ongemakkelijke plaats tussen de tenen. Deze anti-drukring leent zich eveneens tot "zalfbeschermer". Ring rond de likdoorn, zalf op de likdoorn (in het midden van de ring), en zo wordt de zalf niet helemaal uitgesmeerd.

  Was deze beoordeling nuttig?

Hansaplast Likdoorn Anti-Drukring 92330 kopen

Je kan Hansaplast Likdoorn Anti-Drukring 92330 van het merk Hansaplast , geproduceerd door BEIERSDORF , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen