Odaban Handlotion Anti-Transpirant 75 ml

€ 15,95
€ 13,50
(€ 18,00 / 100 ml)
Bespaar 15% (€ 2,45)

Omschrijving van Odaban Handlotion Anti-Transpirant

Voor degenen die last hebben van zweethanden ervaren handen schudden tijdens bijvoorbeeld een zakelijke ontmoeting als een ramp. Een pen vasthouden of een belangrijk document vastpakken zonder vochtplekken behoort tot de dagelijkse stress voor degenen die last hebben van hand transpiratie. Odaban Handlotion stopt niet alleen het transpireren van de hand maar zorgt er tevens voor dat de huid goed gehydrateerd blijft. Resultaat is een droge zachte hand.

Odaban Handlotion is de oplossing voor transpirerende handen.

Gebruik van Odaban Handlotion Anti-Transpirant

Odaban wordt gebruikt om vochtige handen te voorkomen of tegen te gaan. Gebruik maar een heel klein beetje lotion en masseer dit goed tussen de vingers en handpalm om zodoende een direct drogende en zachtmakende werking te bewerkstelligen. Gebruik kunt u herhalen indien nodig.

Odaban Handlotion Anti-Transpirant 75 ml
€ 15,95
€ 13,50
(€ 18,00 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Odaban handlotion anti-transpirant

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima handlotion werkt echt bij het gebruik van zweethanden. Smeer in de ochtend uw handen er mee in en u zult merken dat u er geen last meer van heeft.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  zeer slecht product volgens ons. Helpt niets... En is dan nog duur op de koop toe. Bovendien is het dermate geparfumeerd dat je het van ver al ruikt. Ik betwijfel of het gezond is...
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de geur van de handlotion niet zo aangenaam. Het helpt wel een beetje tegen zweethanden maar ook niet helemaal. Ik heb nog steeds last van zweethanden maar ik doe het maar 1 maal per dag aan.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De geur van de handcreme is niet echt aangenaam, het helpt een beetje tegen zweethanden maar heeft niet het beloofde resultaat gegeven wat ik gewenst had.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Odaban handlotion geeft bij mij een beperkte uitwerking voor droge handen. Het indrogen vraagt tijd en de werking is gedeeltelijk . Ook de duur beperkt zich slechts tot enkele uurtjes... Ook zijn de handen geparfumeerd wat ik eigenlijk niet nodig en soms vervelend vind. Kort gezegd : het helpt wat maar in de praktijk niet eenvoudig op ieder moment te gebruiken !
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Ja, dit werkt echt helemaal niet. Heb het getest en mijn handen lijken zelfs meer te zweten dan voordien. Je zou deze handlotion helemaal moeten inwrijven. Dit is al ronduit onmogelijk, het lijkt gewoon niet op te drogen. Leuke geur? Het stinkt naar rotte bananen. Een groot gebrek aan uitleg over het algemeen. Je vindt allemaal positieve reacties van odaban zelf, maar van de handlotion vind je helemaal niets... Daarom bij deze, niet kopen, helpt niets! Zonde, had er veel van verwacht.

Odaban Handlotion Anti-Transpirant kopen

Je kan Odaban Handlotion Anti-Transpirant van het merk Odaban, geproduceerd door 2PHARMA OTC , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Handen-Voeten-Lippen of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Anti-Zweet > Crème
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handhygiëne