GUM SensiVital+ Tandpasta Nieuwe Formule 75 ml

€ 5,99
€ 5,39
(€ 7,19 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,60)

Omschrijving van GUM SensiVital+ Tandpasta Nieuwe Formule

Gel met speciale formule voor de dagelijkse verlichting van pijn en preventie van gevoelige tanden. Versterkt de natuurlijke afweer in de mond om tanden en tandvlees te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf en het natuurlijke verouderingsproces. De speciale samenstelling revitaliseert het tandvlees en remineraliseert het glazuur zodat uw mond een leven lang gezond blijft zonder last van tandgevoeligheid.
 
Speciale samenstelling met:
- Kaliumnitraat (5%), klinisch bewezen effectief in het verminderen van tandgevoeligheid. Het helpt de geleiding van pijnprikkels van buitenaf naar de tandzenuw te blokkeren. Zo hebt u geen last meer van gevoelige tanden.
- Fluoride (1490 ppm) en Isomalt zorgen samen voor versterking en remineralisatie van het glazuur.
- Aloe Vera en Allantoïne met natuurlijke eigenschappen om weefselschade te voorkomen en voor versnelde genezing.
- Vitamine E, één van de meest krachtige antioxidanten, voor het neutraliseren van vrije radicalen. Het stimuleert de doorbloeding van het tandvlees waardoor het gezond blijft.
- Pro-Vitamine B5 (D-Panthenol) helpt de celvernieuwing in het tandvleesweefsel te stimuleren.

Indicatie

Gevoelige tanden.

Ingrediënten GUM SensiVital+ Tandpasta Nieuwe Formule

GLYCERIN, AQUA, HYDRATED SILICA, ISOMALT, POTASSIUM NITRATE, HYDROXYAPATITE, PVM/MA COPOLYMER, LAURYL GLUCOSIDE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM MONOFLUOROPHOSPHATE, AROMA, CELLULOSE GUM, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM SACCHARIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, HESPERIDIN, SUCRALOSE, SODIUM CHLORIDE, CETYLPYRIDINIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, CI 42090.

Bevat 1,1% DE MONOFLUOROPHOSPHATE DE SODIUM (1450PPM D'IONS FLUOR).
€ 5,99
€ 5,39
(€ 7,19 / 100 ml)

GUM SensiVital+ Tandpasta Nieuwe Formule kopen

Je kan GUM SensiVital+ Tandpasta Nieuwe Formule van het merk GUM, geproduceerd door SUNSTAR ORAL COMPANY , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Gevoelige Tanden