Guam Algenmodder Crème Buik & Taille 150 ml

€ 25,90
€ 23,31
(€ 15,54 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 2,59)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

Guam Algenmodder Crème Buik & Taille is gemaakt met zeewier Guam en de cafeïne Fangorcrèma. Deze formule werd gemaakt om de adiposity te contrasteren en verminderen op een zichtbare manier en om de onvolkomenheden op de buik en de taille gelokaliseerd te verminderen. De huid wordt buitengewoon stevig en soepel.

Gebruik van Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

Breng 's morgens en 's avonds de crème op door zachte, cirkelvormige bewegingen te maken. Het product verspreidt een warmte die de penetratie makkelijker maakt. De roodheid en stekend gevoel op de behandelingsplaats is dus volkomen normaal.

Ingrediënten Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

GUAM algen,  phytocomplex (cafeïne), essentiële olie van sinaasappel, vitamine E.

Waarschuwing

Gelieve dit product niet te gebruiken als u allergisch bent aan een van de aangeduidde ingrediënten, een geirriteerde, beschadigde huid. We raden af dit product te gebruiken als u last heeft van een gevoelige huid of een capillaire kwetsbaarheid. Als u twijfels heeft, raden wij u aan om eerst het product te testen. Vermijd contact met de ogen, slijmvliezen en andere bijzonder gevoelige lichaamsdelen. Stel uzelf niet bloot aan de zonnestralen na toepassing. Handen wassen na gebruik.
Guam Algenmodder Crème Buik & Taille 150 ml
€ 25,90
€ 23,31
(€ 15,54 / 100 ml)

Guam Algenmodder Crème Buik & Taille kopen

Je kan Guam Algenmodder Crème Buik & Taille van het merk Guam, geproduceerd door EUROPHARMA GROUP , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Peeling & Scrub