Guam Algenmodder Crème Buik & Taille 500 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 39,99
€ 31,99
(€ 63,98 / kg)
Bespaar 20% (€ 8,00)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

Intensieve warm effect - onvolkomenheden op de maag en in de taille
De originele formule met 21% Guam-algen en de voordelen van ver infraroodstralen (FIR).
 
De studie en het experiment dat Lacote de laatste jaren heeft uitgevoerd op de interactie tussen de belangrijkste actieve bestanddelen van Guam zeewier modder (zeewier en klei) en de actieve mineralen, heeft geleid tot een buitengewoon effectief resultaat door de toevoeging van zwarte toermalijn, een zuiver natuurlijk mineraal, gemicroniseerd tot 53 micron (de grootte waarin het zijn eigenschappen intact houdt).
 
Met deze nieuwe formulering verhoogt de Guam Algae Mud behandeling de temperatuur van de huid en absorbeert het lichaamswarmte, die weer wordt afgegeven in de vorm van ver infraroodstralen (FIR), wat de cellen en weefsels ten goede komt met de toename van de microcirculatie van de huid die een betere absorptie van de actieve bestanddelen mogelijk maakt.

Indicatie

Tegen oneffenheden op de buik en taille

Gebruik van Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

1. Goed roeren voor gebruik. Verspreid de Guam FIR-algenmodder gelijkmatig over de buik en de taille met een lichte massage op de aangetaste gebieden.
2. Wikkel met de gemeenschappelijke transparante keukenfolie: dankzij deze "beschermende sluier" kunt u elk dagelijks gebaar in alle rust uitvoeren. Laat 30 minuten staan en spoel af met warm water.
3. Om de behandeling af te ronden is het raadzaam om de geïnteresseerden te masseren met Guam Algae Mud Gel Cream Guam FIR of Cold Algae Mud Gel Cream Guam Formula.

Ingrediënten Guam Algenmodder Crème Buik & Taille

Black tourmaline, Guam algae, Clay, Fucus phytoextracts, Horse chestnut and Ivy, essential oils of Sage and Lemon, Escin and Caffeine. Heating complex.
€ 39,99
€ 31,99
(€ 63,98 / kg)

Guam Algenmodder Crème Buik & Taille kopen

Je kan Guam Algenmodder Crème Buik & Taille van het merk Guam , geproduceerd door EUROPHARMA GROUP , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Platte Buik > Lokale applicatie
Afslanken > Lokale producten