€ 23,92
€ 17,70
(€ 59,00 / l)
Bespaar 26% (€ 6,22)
Promotie -26% korting geldig t.e.m. 30/06/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ginseng met royal jelly 20 x 15ml

Als eeuwenoud Oosters nalatenschap van de Keizers is Ginseng gekend voor het bevorderen van de fysieke en mentale vitaliteit. Panax Ginseng CA Meyer, afkomstig uit Mantsjoerije, werd speciaal geselecteerd door de Laboratoires SUPER DIET omwille van: - de kwaliteit van de Ginseng Panax CA Meyer, 6 jaar oud - de biologische oorsprong. De plant wordt vervolgens gemengd met biologische Koninginnegelei, die als unieke schat van de bijenkorf exclusief voor de voeding van de bijenkoningin is bestemd vanaf haar geboorte, samen met biologische Acerola, een natuurlijke bron van vitamine C Wist u dat de levensduur van een gewone werkbij slechts 6 maanden is, terwijl de Bijenkoningin een levensduur van 4 tot 5 jaar kent.

Indicatie

Formule op basis van Ginseng die bijdraagt tot de vitaliteit en energie

Gebruik van Ginseng met royal jelly 20 x 15ml

1 ampul bij voorkeur 's morgens, oplossen in een half glas water. Programma van maximaal 3 maanden. Schudden voor gebruik.

Ingrediënten Ginseng met royal jelly 20 x 15ml

Gezuiverd water - Geconcentreerd perensap* (Pyrus communis)(vruchten) - Koninginnegelei*- Gedroogd Acerola extract* (Malpighia punicifolia) (vruchten)(draagstof: maltodextrine*) - Panax Ginseng CA Meyer afkomstig uit Mandsjoerie extract (wortel )(draagstof: maltodextrine*). * Ingrediënt uit de biologische teelt.

Waarschuwing

Licht uw arts / apotheker in over gelijktijdige inname van andere geneesmiddelen. Niet geschikt voor mensen met een allergie voor bijenproducten. Niet geschikt zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding zijn belangrijk voor een gezonde levensstijl. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - Is niet geschikt voor injectie.
€ 23,92
€ 17,70
(€ 59,00 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Ginseng met royal jelly 20 x 15ml

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Geweldig product!

  Zeer goed product........ Na een week voelde ik me veel minder moe. De smaak van ginseng wordt verzacht door koninginnengelei en acerola, wat een aangename smaak in de mond geeft. Ik raad het ten zeerste aan in geval van ernstige vermoeidheid.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer goede rebousteur de deugden van ginseng en koninginnengelei meer dan acerola de perfecte cocktail....beter dan koffie die vaak irritant is, maar alleen aan de oppervlakte..... ....

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Uitstekend product dat u toon geeft en u beschermt tegen winterse ongemakken. Ik raad het ten zeerste aan alle kwetsbare mensen aan.

  Was deze beoordeling nuttig?

Ginseng met royal jelly 20 x 15ml kopen

Je kan Ginseng met royal jelly 20 x 15ml van het merk Superdiet, geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling koninginnebrij of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Afslanken > Combinatiepreparaten