€ 14,25
€ 11,12
(€ 4,63 / 100 g)
Bespaar 22% (€ 3,13)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Ginseng Koffie Ongezoet

Van de talrijke kruiden uit de traditionele Chinese geneeskunde is Ginseng veruit de bekendste.Voortaan kan je deze kracht uit een dagelijks kopje koffie halen. De' Gold Choice Ginseng Coffee Deluxe' smaakt overheerlijk en bevat een zeer hoog gehalte aan Ginseng-extract.

Over Ginseng
"Panax Ginseng" is de wetenschappelijke naam voor een plant uit de familie waartoe ook onze klimop behoort. Panax vinden we terug in 'panacee' (middel voor alle kwaaltjes). Ginseng is afgeleid van het Chinese 'ren shen', wat zoiets als man-wortel betekent, verwijzend naar de menselijke vorm van de Ginsengwortel. Naast de 'klassieke' Ginseng wordt in veel geneesmiddelen gebruik gemaakt van de zgn. Siberische Ginseng. Dit is in feite een andere plant: de Eleutherococcus, die vergelijkbare eigenschappen bezit. Noord-Amerika heeft zijn eigen Panax-soort: Panax quincefolium (Amerikaanse Ginseng). Imperial Ginseng is (als je niet wordt bedot) wilde Ginsengwortel uit China. Koreaanse Ginseng of Rode Ginseng is Panax Ginseng uit Korea. Verder kan men soms de namen 'pseudo-Ginseng' en 'prins Ginseng' tegenkomen. Deze termen staan voor san qi uit de groep van bloedstelpende kruiden. De term 'Vrouwenginseng' wordt zowel gebruikt voor de Amerikaanse Ginseng als voor Angelica sinensis, de Chinese engelwortel, een belangrijk bloedvoedend kruid. Het begrip Amazone-Ginseng wordt wel eens gebruikt voor de Pfaffia uit Zuid-Amerika, met antitumor kwaliteiten.

Ingrediënten Ginseng Koffie Ongezoet

Nutritionele analyse per portie van 12g:
- Energie   56 kcal
- Energie uit vet   29 kcal
- Vet   2.3g
- Verzadigd vet   2.2g
- Cholesterol   0mg
- Koolhydraten   8.3g
- Suiker   4.5g
- Vezels   1.4g
- Eiwitten   1.5g
€ 14,25
€ 11,12
(€ 4,63 / 100 g)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Ginseng koffie ongezoet

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik wou Ginseng Koffie Ongezoet eens proberen in de plaats van gewone koffie. Het smaakt lekker. ik heb ondertussen nog 2 dozen bijbesteld. Dus mij bevalt het.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Drink deze koffie al jaren en geniet er nog elke dag van. Gemakkelijk om mee te nemen op reis. Zeer lekker! Goed verteerbaar. Een aanrader als je problemen hebt met het drinken van gewone koffie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een lekkere ginseng koffie, heerlijk van smaak ideaal als oppeppertje. Poeder in een kopje en warm water bij gieten en je krijgt een lekkere koffie om van te genieten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heerlijke koffie voor dagelijks verwenmoment!! Geeft een opkikker en ook een wat verzadigd gevoel. Eén portie is ideaal om de middagdip te overbruggen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tussendoor om energie op te doen is de Ginseng koffie ongezoet een ware weldaad. En dit zeker als je erg van koffie houdt. Het hart heeft er geen last van. Ik ben er dol op. Niet mee-drinkers ontdekken er iets aan dat de geur van salami zou kunnen zijn. Maar ikzelf en mijn gezin kunnen dat niet delen. Heerlijk!
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Heerlijk! Aangename sensatie van het proeven van een zachte cappuccino met hazelnoot smaak. Het moet waarschijnlijk niet te veel gebruikt worden als je aandacht besteedt aan je lijn (56 kcal/portie 12g).

Ginseng Koffie Ongezoet kopen

Je kan Ginseng Koffie Ongezoet van het merk Natural Energy, geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE