€ 3,80
€ 2,85
(€ 5,70 / 100 ml)
Bespaar 25% (€ 0,95)
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Gercuria Handcrème 50 ml
€ 3,80
€ 2,85
(€ 5,70 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Gercuria handcrème

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze creme zorgt voor een zachte huid, ik gebruik het thuis als lipbalsem en voor het slapen wrijf ik er mijn handen mee in. Het maakt wondjes beter na 1 dag. Na 2 dagen zijn wondjes zoals een snee of opengekrabde wonde genezen of uitgedroogd. Super creme die ik al jaren gebruik, voor een zeer lage prijs dan nog! Al mijn vrienden en familie hebben deze creme in huis.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  maakt handen erg zacht en je moet er niet veel van gebruiken ideaal dus om te smeren en ook niet zo duur in aankoop dus ook een aanrader en een leuk doosje
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn man gebruik dat bij een neusverkoudheid. Wrijft dit aan de onderkant van zijn neus en aan de bovenlip, wanneer roodheid onstaat door zakdoek te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na lang zoeken eindelijk dan toch nog gevonden bij Farmaline.Ik gebruikte Gercuria vroeger reeds voor droge en gekloven handen en voethielen met uitstekend resultaat.Gercuria is een zacht vettige creme die ten alle tijden kan aangebracht worden en zelfs goed is tegen zonnebrand.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Fijne handcreme, smeert goed uit en ruikt neutraal. De crème is nogal stevig (niet vloeibaar). De verpakking is fraai: een kleurig gedecoreerd blikje.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De kwaliteit van de Gercuria Handcrème is uitstekend, in onze hele familie wordt ze zowel voor groot als klein met resultaat gebruikt.

Gercuria Handcrème kopen

Je kan Gercuria Handcrème van het merk Fabel, geproduceerd door FABEL , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handcrème