€ 7,25
€ 6,45
(€ 21,50 / 100 ml)
Bespaar 11% (€ 0,80)

Omschrijving van Purol

Verzachtend en heilzaam voor de schrale en geirriteerde huid. Maakt huid en lippen zacht en soepel. Voor de droge, schrale huid en voor ruwe plekken en kloofjes. Ook te gebruiken bij kleine wondjes en schrammen

Gebruik van Purol

Wond wassen, Purol erop en zonodig een pleister.

Geschikt voor jong en oud, ook voor baby's.

€ 7,25
€ 6,45
(€ 21,50 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Purol

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eén van de oudste producten die ik ken én die bovendien nog steeds volop gebruikt worden. Deze purol is een beetje vet, maar wordt heel snel door de huid opgenomen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Purol ken ik al van in mijn jeugdjaren. Is een zalfje voor multifunctioneel gebruik. Heb het al aan verschillende mensen aangeraden om het ook te gebruiken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik was blij dit product bij jullie site te vinden , een klassieker fantastisch heilzaam helende zalf ook voor de weke delen bilnaad ,uitwendige schaamstreek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze zalf al van toen ik nog een klein meisje was. En nu zijn mijn zonen fan van de zalf in het blikje. Kloofje, rode neus bij een verkoudheid, klein wondje, luierzalf,... Je kan het werkelijk voor alles gebruiken. Let op! Zeer vettige zalf, dus laat wel sporen na op kledij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik,zou deze vaseline zalf aan iedereen aanraden die droge lippen heeft. Ik gebruik deze s avonds voor het slapengaan. S anderendaags s morgens zijn de lippen zacht en verzorgd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze crème tegen zeer droge en beschadigde handen maar Purol helpt mij zeer goed om kloven te verzachten en te genezen. Bij erge kloven en zeer droge huid smeer ik deze 's avonds goed in en doe dan katoenen handschoenen aan en 's morgens zijn je handen echt goed doordrongen met Purol en je maakt niets vuil.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Hmmm. Een vriendin zweert bij dit produkt... Ik ben niet zo overtuigd, alhoewel een klein onschuldig zalfje smeren voor een kind al de helft van de genezing uitmaakt!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken purol al van in mijn kindertijd. Het werd toen al voor verschillende kwaaltjes gebruikt. Gekloven lippen, schrale huid, zweertjes of lichte kwetsuren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een schaafwondje , een schrale vlek op de huid dat wordt opgelost met een beetje purol . Kost weinig geld en helpt kleine en grote pijntjes vergeten
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dé zalf die mijn grootmoeder indertijd gebruikte om barstjes en kloven in vingers te behandelen. Ook geschikt voor kleine wondjes en droge, harde huid. Ik gebruik die zalf nu nog dagelijks om het vel van mijn vingers (losse en ingescheurde velletjes) te verzachten en om mijn droge lippen te hydrateren. Wel vettig, dus best voor het slapengaan
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zalf geneest onwaarschijnlijk snel bij schaafwonden en bij bvb. herpes. Ook in de winter aan te bevelen bij een gevoelige neus. Levering ging supersnel.

Purol kopen

Je kan Purol van het merk Purol, geproduceerd door EUROCOSMETICS & ACCESSOIRES , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Droge, zeer droge tot atopische huid of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid
Welzijn & Gezondheid > Huid