€ 16,99
€ 12,91
Bespaar 24% (€ 4,08)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42

De perfecte balans tussen demping en ondersteuning. De nieuwe Scholl GelActiv™-technologie combineert twee soorten gel waarvan is aangetoond dat ze zelfs de kleinste schokken opvangen en de impact van lopen en rennen op een effectieve manier reduceren. De stevige gel ondersteunt de voetholte en de hiel, terwijl de zachtere gel hoogkwalitatieve demping en een extra schokabsorberende werking biedt.
De nieuwe Scholl GelActiv™-inlegzolen kunnen op maat worden gemaakt zodat ze in iedere schoenmaat passen. En dankzij de uitstekend grip aan de onderkant kunnen ze niet verschuiven in de schoen.
De inlegzolen kunnen ook worden schoongemaakt en opnieuw worden gebruikt: u veegt ze schoon met warm water met een beetje schoonmaakmiddel.

Indicatie

Everyday-inlegzolen voor dagelijks gebruik. Of u nu langer wilt winkelen, een wandeling wilt maken met uw gezin of nog even snel een rondje wilt joggen – de nieuwe Scholl GelActiv™ Everyday-inlegzolen ondersteunen uw voeten, zodat uw schoenen de hele dag comfortabel zitten.

Gebruik van Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42

Indien nodig moet de zool passend worden gemaakt. Doe dit door langs de lijn te knippen die overeenkomt met uw schoenmaat (lijn A-38, B-39, C-40, volledige zool-41/42) of gebruik de originele binnenzool in uw schoenen als model.
Verwijder voor het beste resultaat de huidige schoenzolen uit uw schoenen en vervang ze door de Scholl GelActiv-Everyday inlegzolen. Leg de zolen met de GEL-kant naar BENEDEN. Vervang de Scholl GelActiv-Everyday schoenzolen wanneer deze tekenen van slijtage vertonen. Het is aanbevolen om de zolen elke zes maanden te vervangen.

Ingrediënten Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42

De gel is gemaakt van een thermoplastische elastomeer die wordt gebruikt voor uiteenlopende toepassingen, waaronder inlegzolen.

Waarschuwing

De inlegzolen kunnen niet in de wasmachine worden gewassen. Om uw inlegzolen te reinigen, veegt u ze af met een doek met warm water en reinigingsmiddel (niet laten inweken). Droog ze voordat u ze in de schoenen teruglegt.
€ 16,99
€ 12,91
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42

Schrijf een review
  • 4/5
    Beoordeeld door
     
    deze steunzolen helpen mij de dag aangenamer door te komen. Ze zijn gemakkelijk op maat af te knippen. In het begin voelt het wat vreemd aan maar eens je ze draagt kan je niet meer zonder !

Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42 kopen

Je kan Gel active voetzolen vrouw dagelijks maat 38-42 van het merk Scholl, geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Scholl GelActiv of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Orthopedische steunverbanden > Enkel