Gehwol Nagelweker 15 ml

€ 9,35
€ 8,42
Bespaar 10% (€ 0,93)
Op voorraad

Omschrijving van Gehwol Nagelweker

Gehwol Nagelweker
Maakt de harde nagelranden en de huid van de aangrenzende nagelriem weer zacht. Drukpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon! De nagels kunnen weer ongehinderd groeien. Droge en tot scheuren neigende nagelhuid wordt kort na inwerken elastisch en laat zich dan weer gemakkelijk terug schuiven.

Indicatie

Maakt de huid rondom de nagels zacht en elastisch

Gebruik van Gehwol Nagelweker

Verdikkingen en nagelkanten 1-2 keer per dag bedruppelen tot de klachten zijn verdwenen.

Ingrediënten Gehwol Nagelweker

Zeep, bisabolol en hulpstoffen.

Bijwerkingen van Gehwol Nagelweker

In zeer zeldzame gevallen kan er overgevoeligheid voor één of meerdere bestanddelen bestaan.
Gehwol Nagelweker 15 ml
€ 9,35
€ 8,42

Laatste reviews en ervaringen met Gehwol nagelweker

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer efficient. Heb nu veel minder last van ingroeinagels. Het knippen gaat ook veel beter gezien de grotere soepelheid van de teennagels. Ben dus zeer tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  wat kan ik er nog over vertellen,voor mijn nagels is het een uitkomst, zuinig in gebruik, niet vet en zeer doeltreffend, vooral voor m,n ingegroeide hoeken, die ik dan pijnloos kan behandelen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Bij eeltplekjes en harde en droge nagelriemen enkele druppeltjes meermaals per dag opdruppelen en na een paar dagen zijn de nagelriemen terug zacht .
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  deze nagelweker is absoluut een uitstekend produkt voor het mals maken van de nagels. het werkt ook heel goed tegen voetschimmels; het is een vast produkt in mijn badkamer
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Niet het resultaat dat ik verwachtte. Ik denk dat er verschillende flesjes nodig zijn, al moet ik zeggen dat dit meer uit voorzorg is om naar het strand te gaazn lol
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit produkt werkt perfect, als je last hebt harde nagels en eelt rond je nagels dan af en toe nagelweker erlangs en het wordt binnen een paar tellen zachter zodat je het goed kan behandelen/verwijderen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ZEER GOED PRODUCT ,was de eerste maal dat ik dit van gewhol gebruikte en maakt de nagelriemen goed los na wat in te masseren, zijn ze makkelijker af te knippen!

Gehwol Nagelweker kopen

Je kan Gehwol Nagelweker van het merk Gehwol, geproduceerd door FYTOFARMA, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Manicure - Pedicure > Behandelingen