Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux 48 kauwtabletten

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 12,18
€ 10,60
Toevoegen aan favorieten

Dit is een geneesmiddel

Bijsluiter van Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux 48 kauwtabletten

Omschrijving van Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux

Producteigenschappen
  • Werkt snel.
  • Geschikt voor gebruik tijdens de zwangerschap.
Gaviscon Antizuur - Antireflux is een combinatie van twee antacida, (calciumcarbonaat en natriumbicarbonaat) en een alginaat, en heeft een dubbele werking:
  1. Het neutraliseert overmatig maagzuur, waardoor de pijn en het ongemak afneemt.
  2. Het vormt een beschermend laagje over de maaginhoud, die tot 4 uur lang kan standhouden, om het branderige gevoel in uw borststreek te verzachten.
Dit middel wordt gebruikt voor de behandeling van zuurgerelateerde klachten die veroorzaakt worden door reflux van zure maaginhoud naar de slokdarm. Deze klachten kunnen bestaan uit brandend maagzuur, zure oprispingen en indigestie, en kunnen bijvoorbeeld ontstaan na de maaltijd of tijdens de zwangerschap.

Beschikbaar in: Gaviscon Antizuur-Antireflux kauwtabletten (48 stuks).
 

Indicatie

Verlicht zowel brandend maagzuur en indigestie.

Gebruik van Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux

Voor oraal gebruik. Goed kauwen alvorens de tabletten door te slikken.

Gebruik bij volwassenen, inclusief ouderen, en kinderen vanaf 12 jaar: neem bij het optreden van klachten twee tot vier tabletten in na de maaltijd en voor het slapengaan, maximaal viermaal daags.

Gebruik bij kinderen jonger dan 12 jaar: enkel te gebruiken op medisch advies.

Ingrediënten Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux

Natriumalginaat, calciumcarbonaat, natriumbicarbonaat.

Bijwerkingen van Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux

Zoals elk geneesmiddel kan dit geneesmiddel bijwerkingen hebben, al krijgt niet iedereen daarmee te maken.

Als u last krijgt van een bijwerking, moet u het gebruik van dit middel stoppen en direct contact opnemen met uw arts. In zeer zeldzame gevallen (bij minder dan 1 op de 10.000 gebruikers) kan er een allergische reactie op een van de stoffen in dit middel ontstaan.
Mogelijke klachten kunnen zijn buikpijn, diarree, misselijkheid, braken, huiduitslag, jeuk, ademhalingsproblemen, duizeligheid, zwelling van het gezicht, de lippen, de tong of de keel en moeilijk ademhalen.

Waarschuwing

  • Buiten het zicht en bereik van kinderen houden.
  • Gebruik dit middel niet meer na de uiterste houdbaarheidsdatum. Die is te vinden op de blister en de doos na “EXP:”. Daar staat een maand en een jaar. De laatste dag van die maand is de uiterste houdbaarheidsdatum.
  • Bewaren beneden 30°C (25°C voor de tablettencontainer). Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen vocht.
Spoel geneesmiddelen niet door de gootsteen of de WC en gooi ze niet in de vuilnisbak. Vraag uw apotheker wat u met geneesmiddelen moet doen die u niet meer gebruikt. Ze worden dan op een verantwoorde manier vernietigd en komen niet in het milieu terecht.
Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 12,18
€ 10,60

Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux kopen

Je kan Gaviscon Anti-Zuur/ Anti-Reflux van het merk Gaviscon , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Geneesmiddelen > Maagstoornissen > Maagzuur / Oprispingen