Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum 95 ml

€ 35,08
€ 27,71
(€ 29,17 / 100 ml)
Bespaar 21% (€ 7,37)
Promotie

GRATIS Garancia Reiskoffertje bij aankoop van minimaal € 25 aan Garancia producten. Max 1 per bestelling, zolang de voorraad strekt.

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum

GARANCIA doet een formule voor de stralende teint herleven die 200 jaar geleden geboren werd in de distilleerketels van een beroemde herborist uit het Keizerrijk. Er werd gezegd dat de teint haar helderheid, transparantie, energie en zuiverheid terugvond, dat de huidkorrel dag na dag verfijnde en dat haar kracht vertienvoudigde ‘s avonds bij volle maan …

GARANCIA vernieuwt deze formule door ze te verrijken met een ultrakrachtig antioxiderend actief bestanddeel (Patent): PEPS’KIN ® , een waar beschermend schild tegen de veroudering, de vervuiling en het verlies aan glans…

PEPS’KIN ® : GEPATENTEERDE INNOVATIE EEN TECHNOLOGISCHE VOORUITGANG IN COSMETOLOGISCH ONDERZOEK
PEPS’KIN ® is de antioxidant van de toekomst: het bindt de strijd aan met een nieuw radicaal doelwit (RNS) voor een globale bescherming : op het vlak van weefsels, cellen en molecules. Vrije radicalen impliceren veranderingen op het vlak van de weefsels, cellen en molecules. Ze veroorzaken verstijving van de weefsels als gevolg van een degradatie van de eiwitten, zoals collageen, lipide-peroxidatie, mutaties en oxidatie van de ADN molecules en de lipidische celmembranen. Ze worden in belangrijke mate geassocieerd met de veroudering van de huid en haar verlies aan glans.
Het cosmetologisch wetenschappelijk onderzoek spant zich in om alle types van oxidanten te bestrijden die de veroudering van de huid versnellen en haar schoonheid doen verbleken. Tot op heden had het antioxidanten op punt gesteld die in staat zijn zuurstofhoudende vrije radicalen te bestrijden (ROS). Maar er werden nieuwe schadelijke doelwitten ontdekt: RNS, stikstofhoudende vrije radicalen, die uiterst nadelig zijn voor de huid.
PEPS’KIN ® werkt in op de traditionele radicale doelwitten ROS maar ook op de nieuwe schadelijke doelwitten: RNS. Verscheidene studies hebben de superioriteit van PEPS’KIN ® aangetoond op de radicale oxiderende doelwitten ROS en RNS vergeleken met andere krachtige antioxidanten zoals Idebenone, Kinetine, Lipoic Zuur en γ-Tocoferol.
PEPS’KIN ® is 1000 maal actiever dan Lipoic Zuur en Kinetine.
PEPS’KIN ® is 11 maal actiever dan Idebenone.
PEPS’KIN ® is 20 maal actiever dan γ-Tocoferol.

SELECTIE VAN 3 EXTRACTEN DIE DE TEINT MOOIER MAKEN
Bloemen water van BIO Roos (Rosa Damascena) Zuiverend, evenwichtsherstellend en kalmerend wordt bloemenwater van rozen traditioneel gebruikt om de teint te verhelderen. Het zuivert en herstelt het evenwicht van de gevoelige huid dankzij de adstringerende eigenschappen.
Origineel extract van vers citroensap (Citrus Limonum) Verkregen door flash distillatie, verkwikkend, verhelderend en adstringerend (doet de poriën samentrekken).
Styrax tranen (Styrax Tonkinensis) Boom afkomstig uit het koninkrijk van Siam waarvan men de hars oogst die voor de huid helende, ontsmettende en beschermende eigenschappen bezit (kloven, droge huid, veroudering, imperfecties, roodheid, sproeten…) Zijn etherische olie staat sinds de Oudheid bekend om haar ontsmettende weldaden. Als tonische energiebron, heeft ze een gunstige invloed op de geest en herstelt ze het emotioneel evenwicht door spanningen weg te nemen. Ze heeft bovendien een anti-stress werking en bevordert de jovialiteit.

Een karamelbruine neerslag bezinkt op natuurlijke wijze in de flacon als gevolg van de alchimie tussen de verschillende extracten. Er werd geen enkel chemisch oplosmiddel gebruikt om de authenticiteit van de formule te bewaren.

Indicatie

Een serum lotion met welruikende extracten voor een stralende teint. 

ZONDER PARABEEN, ZONDER FENOXYETHANOL

Gebruik van Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum

Schudden voor gebruik. Zachtjes tamponneren met watten alvorens uw dagcrème aan te brengen of, op elk moment van de dag, bovenop uw dagcrème of fond de teint, voor een stralend effect en een poederige afwerking. Tip: het kan uw tonic lotion vervangen.

Ingrediënten Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum

AQUA (WATER/EAU), ALCOHOL, ROSA DAMASCENA DISTILLATE, STYRAX (TONKINENSIS) BENJOIN RESIN EXTRACT, CITRUS LIMONUM (LEMON) FRUIT WATER, PARFUM (FRAGRANCE), GERANIOL CITRONELLOL, DIMETHYLMETHOXY CHROMANOL, CINNAMATE DE BENZYLE, TEA
Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum 95 ml
€ 35,08
€ 27,71
(€ 29,17 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Garancia philtre légendaire & centenaire retrouvé serum

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het al ettelijke keren gekocht omdat het de beste rozen geur heeft die ik al geroken heb. Ik gebruik het na mijn makeup verwijderaar en meng ook een beetje in mijn dag verzorging, super aankoop!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik raad dit product echt aan iedereen aan. Het is geweldig hoe zo een water zo een effect kan hebben. Ik gebruik het al enkele jaren.

Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum kopen

Je kan Garancia Philtre Légendaire & Centenaire Retrouvé Serum van het merk Garancia, geproduceerd door COSMXPERT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Hydratatie
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging