€ 11,95
€ 10,76
Bespaar 10% (€ 1,19)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Fytostar NRGQ

>> NRGQ® is een krachtig fytocomplex met natuurlijke bestanddelen als Na-ATP en een hoogwaardig extract uit *Guarana, een tonicum voor verhoogde lichamelijke prestaties en een beter uithoudingsvermogen. Daarnaast zorgt het bekende adaptogeen Rhodiola voor een verhoogde lichamelijke conditie en fysieke kracht. De extra B vitamines zoals *B12 welke de energie van het lichaam helpt te normaliseren en tevens bijdraagt aan een vermindering van de vermoeidheid.

Gebruik van Fytostar NRGQ

1 tablet per dag, ’s morgens of ’s middags bij de maaltijd.

Ingrediënten Fytostar NRGQ

Dextrose, Guarana (Paullinia cupana) 363mg, Bittere sinaasappel (Citrus aurantium) 300mg, Rozenwortel (Rhodiola rosea) 200mg, Na-adenosinetrifosfaat 100mg, antiklontermiddel: katoenzaadolie, vulstof: microkristallijn cellulose, siliciumdioxide, antiklontermiddel: magnesiumstearaat, coating: hydroxypropylmethyl cellulose, drager: maltodextrine, kleurstof: titaandioxide, antiklontermiddel: talk, glansmiddel: bijwas, bevochtigingsmiddel: polysorbaat 80, foliumzuur (vitamine B9) 0,4 mg: 200% RI*, drager: calciumcarbonaat, Cyanocobalamine (vitamine B12) 3μg: RI% ADH*. *RI: Referentie Inname.

Waarschuwing

Bij voorkeur te bewaren bij kamertemperatuur buiten het bereik van kinderen. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor hypertensie. Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 12 jaar. Bij tekenen van onrust of nervositeit, de inname van het product stoppen.
€ 11,95
€ 10,76
Product niet verkrijgbaar

Fytostar NRGQ kopen

Je kan Fytostar NRGQ van het merk Fytostar, geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Tonica > Fitheid
Welzijn & Gezondheid > Sport > Energie > Supplementen