€ 34,50
€ 27,26
Bespaar 21% (€ 7,24)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 30/06/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Fytoleum Femme Protect

Fytoleum Femme Protect is rijk aan gamma-linoleenzuur (GLA) en is essentieel voor eht lichaam als een onmisbare tussenstap in de biosynthese van prostaglandines.

GLA is een meervoudig onverzadigd vetzuur en is ontontbeerlijk voor een gezonde vetstofwisseling, ter preventie van vrouwelijke klachten, voor een perfect hormonaal evenwicht en is bijzonder effectief in elke periode.

Bij het ouder worden, verlaagt de omzetting van linolzuur (LA) in GLA. Vandaar de noodzakelijkheid om een dagelijks supplement in te nemen: voor elke vrouw, jong en minderjong.

Teunisbloem en bernagie (Borago) zijn de voornaamste bronnen van natuurlijk GLA.

Gebruik van Fytoleum Femme Protect

4 caps/dag of zoals aanbevolen.
Fytoleum Femme Protect 120 capsules
€ 34,50
€ 27,26

Laatste reviews en ervaringen met Fytoleum femme protect

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een voedingssupplement op basis van Teunis-bloemolie en Bernagie-olie. Bevat olie uit de zaden van de Bernagie-plant en de Teunis-Bloedplant. is rijk aan 'GLA'
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb last van vaginale droogheid maar deze pilletjes helpen dit te beperken. De vaginale prikkelingen zijn bijna verdwenen en dit is mooi meegenomen aangezien ik de pilletjes nog maar 14 dagen gebruik.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Fytoleum Femme Protect (= vit. B6) werd mij door mijn nutritiënte aangeraden. Ik neem het nog maar sinds kort en kan me nog niet echt uitspreken, omdat ik het verschil met daarvoor (nog) niet voel. Daarom ook geef ik als score 4 en geen 5.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit product sinds de menopauze en kan er alleen maar razend enthousiast over zijn! Mijn huid ziet er beter uit, mijn humeur niet wisselend (normaal toch :-) ) ik dank dr Van Campen dat hij me dit al die jaren geleden al voorschreef! M. Hans Mortsel

Fytoleum Femme Protect kopen

Je kan Fytoleum Femme Protect van het merk Bioradix, geproduceerd door BIORADIX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen