€ 69,30
€ 45,74
(€ 103,95 / 100 ml)
Bespaar 34% (€ 23,56)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Rene Furterer Triphasic VHT ATP Intensif

Regenererend serum tegen haaruitval.

Haaruitval behandelen en de levensduur van het haar verlengen, nieuwe formule.

Een exclusive gepatenteerde formule op basis van 3 werkzame fasen om het haarkapitaal te behouden door haaruitval terug te dringen, de haardos voller te maken en de groei van het haar te stimuleren.

Triphasic VHT ATP intensief werkt op de 3 factoren in die verantwoordelijk zijn voor progressieve haaruitval:
 • vasculaire factor: stimuleert de microcirculatie dankzij Pfaffia-extract.
 • hormonale factor: houdt de talgproductie onde rocntrole dankzij gehydrolyseerd Curbicia-extract.
 • Weefselgebonden factor, via een dubbele werking:
  • Exclusieve innovatie tegen haaruitval: ATP, een essentiële bron van energie, werkt rechtstreeks op de follikelpapil in om de levensduur van het haar te verlengen.
  • Beschermt het micromilieu rond de haarwortel dankzij citrus aurantiumextract en stearyl glycyrrhetinaat.
Al na een eerste kuur ziet de haardos er voller uit en is de hoofdhuid minder zichtbaar.

De groei van het haar wordt gestimuleerd, het haarkapitaal blijft behouden.

Gebruik van Rene Furterer Triphasic VHT ATP Intensif

De 3 fasen vermengen. Na de shampoo een volledige flacon lok per lok op de schone, nog natte hoofdhuid aanbrengen. De hoofdhuid masseren om het product  te doen intrekken. Niet uitspoelen.

Wordt gedurende 1 maand 2 maal per week gebruikt als intensieve kuur, daarna gedurende 2 maanden 1 maal per week.

€ 69,30
€ 45,74
(€ 103,95 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Rene furterer triphasic vht atp intensif

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  sinds de eerste week gebruik merkelijk véél minder haar verlies in combinatie met de stimulerende olie en de shampoo.na de 2de week gebruik nog minder, hoopvol naar de 3de week.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben grote fan van dit product ! Gecombineerd met de shampoo voor volume en/of tegen haaruitval van Rene Furterer geeft dit eindelijk een goed gevoel !
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is goed te gebruiken , aangenaam van geur. Na 1 maand te gebruiken stelde mijn kapster vast dat mijn haar niet vermeerderd was , dus niet het gewenste resultaat behaalde. Mijn haar is wel gezond en glanzend , dus het doet wel iets maar niet genoeg.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Haaruitval is helaas nog niet beter, maar gebruik het nog niet lang genoeg. Bij gebruik van de ampulles zelfs extra haaruitval. Het haar kamt wel beter door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door verschillende medicatie te moeten nemen had ik haarverlies. Zat al met kalende plekken. De shampoo ontvet ha&ar en verwijdert vuil terwijl serum je haar doet leven. Aanrader voor iedereen die zijn haar aan het verliezen is. Heb zelfs al terug kleine krullen die overal heen springen. Doen mensen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je volt je al niet lekker na een chemo en bestralingskuur en... dan wil je haar ook niet meer. Al jouw haar ook iets extra's kan gebruiken, en dan is dit product ideaal
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super produkt , het doet wonderen mijn moeder was zo goed als kaal en heeft terug een mooie bos haar . Ziet heel vlug resultaat . Heel handig om te gebruiken !!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb deze ampullen gebruikt een aantal jaren geleden na ernstige haaruitval.Nu gebruik ik het als onderhoudsdosis. En inderdaad het werkt echt. Niet direct het duurt echt een paar weken maar het haar wordt voller en glanzender. Ik gebruik eerst Astera olie die ik inmasseer (ik kan niet tegen Complex5) voor de nacht en als dat droog is masseer ik een ampul Triphasic over mijn hoofdhuid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Er is een merkelijk verschil in haargroei na toepassing gedurende enkele maanden. Ik gebruik het product nog steeds om de haargroei verder te stimuleren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  produkt nu twee weken in gebruik samen met de shampoo en complex 5. het ziet er naar uit dat de haaruitval wel iets verminderd is. Haar gaat er mooi van glanzen. gebruik op langere termijn moet nog blijken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De werking zal na de derde maand moeten blijken, maar mijn haaruitval lijkt minder te worden. Nu de haargroei er weer bij. Maar ook deze capsules en vloeistof zijn makkelijk in gebruik en ruiken lekker. Nadeel is dat het proces veel tijd in beslag neemt.

Rene Furterer Triphasic VHT ATP Intensif kopen

Je kan Rene Furterer Triphasic VHT ATP Intensif van het merk Rene Furterer, geproduceerd door FURTERER - PIERRE FABRE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Rene Furterer Triphasic of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Ampoulen