Magnesium Glycinate Plus 90 St tabletten

€ 25,49
€ 20,39
Bespaar 20% (€ 5,10)
Op voorraad
Promotie

-20% korting geldig t.e.m. 31/12/2016

Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Gebruik van Magnesium Glycinate Plus

Voorziet het lichaam van magnesium.

1 capsule 2 à 3 x per dag of zoals aanbevolen

Ingrediënten Magnesium Glycinate Plus

INGREDIENTEN PER TABLET
Magnesium (glycinaat) 100 mg 27%*

Hulpstoffen: microkristallijne cellulose, natriumcarboxymethylcellulose, gehydrogeneerde katoenzaadolie, siliciumdioxide en magnesiumstearaat *%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)
Magnesium Glycinate Plus 90 St tabletten
€ 25,49
€ 20,39

Laatste reviews en ervaringen met Magnesium glycinate plus

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik magnesium om mijn spieren en gewrichten te ondersteunen. Als ik geen magnesium inneem, krijg ik last van krampen in de onderbenen. Daarbij heb ik begrepen dat magnesium glycinaat de best opneembare vorm van magnesium is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds kort gebruiken wij dit product en zijn er tevreden over. Het product werd ook netjes op tijd afgeleverd.volgende keer bestellen we weer bij Farmaline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een goed product dat ik al een tijdje gebruik op voorschrift van de dokter.Is essentieel voor een goede werking van zenuwen en spieren. Helpt bij het instandhouden van een gezond hart en zuivere, soepele bloedvaten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Elk jaar doe ik na een lange winter een kuur van magnesium . Na zo een veertien dagen voel ik al dat ik veel meer energie heb . Ik zou het iedereen aanbevelen in een periode dat je , je futeloos voelt !!

Magnesium Glycinate Plus kopen

Je kan Magnesium Glycinate Plus van het merk Metagenics, geproduceerd door METAGENICS BELGIUM, bestellen in België bij Farmaline via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium