€ 22,99
€ 17,47
Bespaar 24% (€ 5,52)
Promotie 24% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Chitosan 250mg

De vezel die vet absorbeert. Een afslankdieet in combinatie met het gebruik van Chitosan is doeltreffender dan een dieet alleen. Chitosan bevat vezels uit het chitinepantser van garnalen en natuurlijke vezels die de merkwaardige eigenschap bezitten 4 tot 5 maal hun eigen gewicht in vet aan zich te binden. Chitosan verbindt zich met de vetten uit de voeding wanneer die zich nog in de maag bevinden en nemen ze mee om ze via de stoelgang af te voeren. Op die manier wordt verhinderd dat de vetten geabsorbeerd worden. Dankzij deze bijzondere eigenschap is het mogelijk om - in combinatie met een caloriearm dieet - de vetopslag te verminderen. Chitosan past in een cholesterolverlagend dieet.

Gebruik van Chitosan 250mg

1-4 capsules per dag of zoals aanbevolen 1/2 uur voor een vetrijke maaltijd.

Ingrediënten Chitosan 250mg

INGREDIENTEN PER CAPSULE
Chitosan 250 mg
Vit. C (ascorbinezuur) 20 mg 33%*

Hulpstoffen: gelatine, magnesiumcitraat, magnesiumstearaat
*%ADH= Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (E.C.)

Waarschuwing

 • Doordat Chitosan vetten adsorbeert, kan het ook interfereren met de absorptie van vet-oplosbare vitaminen en essentiële vetzuren.
 • Suppletie met vetoplosbare vitaminen (KADE) wordt aangeraden te nemen 2 uur vóór het nemen van Chitosan.
 • Chitosan mag niet worden gebruikt door mensen die allergisch zijn voor schaaldieren of door zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.
€ 22,99
€ 17,47

Laatste reviews en ervaringen met Chitosan 250mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Afslanken

  Samen met andere supplementen , minder suiker en beweging ben ik reeds 4 kilo kwijt na 2 weken, dit product zal zeker een bijdrage hebben geleverd. Bijwerkingen zijn er niet. Alvorens een maaltijd die vrij vettig is, neem ik 4 capsules.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  goed product

  werkt uitstekend

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  fullfullfullfullfull
  5/5

  Vroeger heb ik dat geprobeerd in de jaren 90.had toen wel een goed resultaat en is van gezonde producten samengesteld heb ik nagegaan natuurlijk moet je je wel aan de hoeveelheid houden en gezond eten veel fruit groenten kip vis en volkoren producten en veel water drinken

  Was deze beoordeling nuttig?

Chitosan 250mg kopen

Je kan Chitosan 250mg van het merk Metagenics , geproduceerd door METAGENICS BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Afslanken of via de volgende categorie:
Afslanken > Vetabsorbeerders
Afslanken > Combinatiepreparaten