€ 11,92
€ 11,32
(€ 22,64 / l)
Bespaar 5% (€ 0,60)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Fortimel Compact Vanille

Fortimel Compact is een “Low volume” medische vervangvoeding, rijk aan energie en restenarm. Als we ziek zijn of een operatie hebben ondergaan, kan het soms lastig zijn om voldoende te eten. Terwijl goede voeding juist dan extra belangrijk is. Als u via uw gewone voeding onvoldoende voedingsstoffen binnenkrijgt kan uw arts of diëtist een medische dieetvoeding adviseren, zoals Fortimel® Compact.
 
Fortimel® Compact is een energierijke, volledige, kant-en-klare drinkvoeding. Het levert in een klein flesje van 125ml, eiwitten, energie en vitamines en mineralen om mogelijke tekorten aan te vullen.
 
Fortimel®Compact is glutenvrij. Bevat melk, soja.

Beschikbaar in verschillende smaken: Vanille, mokka, aardbei, banaan

Indicatie

Volledige medische vervangvoeding Voor mensen die niet voldoende volume kunnen opdrinken Indien restenarme voeding aangewezen is (darmvoorbereiding)

Gebruik van Fortimel Compact Vanille

Gebruik Fortimel® Compact in overleg met uw (huis)arts of diëtist en volg hun advies op. Als u geen specifieke aanwijzingen voor gebruik krijgt, kunt u het algemene gebruiksadvies volgen: 1-3 flesjes Fortimel® Compact per dag als aanvulling op de voeding. 
 
Belangrijk: Let op uw vochtinname en corrigeer deze indien noodzakelijk om uw adequate vochtstatus te waarborgen.

Ingrediënten Fortimel Compact Vanille

Vanille: Water, glucosestroop, melkeiwitten, plantaardige oliën, trikaliumcitraat, emulgator (sojalecithine), aroma, magnesiumwaterstoffosfaat, cholinechloride, kaliumchloride, zuurteregelaar (citroenzuur), trinatriumcitraat, natrium L-ascorbaat, ijzerlactaat, zinksulfaat, nicotinamide, DL-α-tocoferolacetaat, kleurstof (curcumine), retinolacetaat, kopergluconaat, natriumseleniet, mangaansulfaat, chroomchloride, calcium D-pantothenaat, D-biotine, cholecalciferol, pteroylmonoglutaminezuur, thiaminehydrochloride, pyridoxinehydrochloride, natriummolybdaat, natriumfluoride, riboflavine, fyllochinon, kaliumjodide, cyanocobalamine.


Waarschuwing

Aanbevolen koel en droog te bewaren. Goed schudden voor gebruik. Klaar voor gebruik en smaakt gekoeld het lekkerst. Na openen, flesje afsluiten en in de koelkast bewaren gedurende maximaal 24 uur. Registreer de vochtinname voor een adequate vochtbalans.
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 
€ 11,92
€ 11,32
(€ 22,64 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Fortimel compact vanille

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede maaltijdvervanger voor mensen die net het ziekenhuis verlaten hebben. Gewoonlijk hebben die een gebrek aan eetlust en duurt het een tijdje voor ze weer aan het eten gaan. dit is een prima lekkere vervanger.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prima oplossing om met dit product, bij mindere eetlust, toch je calorieën op te kunnen nemen. De kleine verpakkingen zijn zeker praktisch om mee te nemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product heeft me een goede dienst bewezen in Ethiopië. De voeding in het extreem arme gebied waar ik aan projectwerking doe is de voeding verre van ideaal voor mij. ik kan daar geen uitgebalanceerde voeding nemen. Elk jaar kom ik dan ook sterk vermagerd terug. Het is de eerste keer dat ik dit product meeneem. ik nam ekle dag 1 flesje als ontbijt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik een veel beter bloedresultaat gaf bij mijn terugkomst. Ik check bij een eerstvolgend bezoek aan de projectsite in Ethiopie of er bij jullie nog voedselpreparaten zijn die me het leven en het werk ginder nog gemakkelijker kunnen maken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fortimel is een zeer noodzakelijk voedingssupplement. Dit product is aan te raden aan zowel mensen die een chirurgische ingreep hebben begaan als aan verzwakte personen.

Fortimel Compact Vanille kopen

Je kan Fortimel Compact Vanille van het merk Nutricia, geproduceerd door NUTRICIA AMN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Fortimel of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen
Welzijn & Gezondheid > Specifieke dieetvoeding > Therapeutische drink- en sondevoedingen > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen
50+ > Bijvoeding > Energierijke (= koolhydraatrijke) drink- en sondevoedingen