€ 20,00
€ 18,00
Bespaar 10% (€ 2,00)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Forté Pharma Turboslim Resculpt

U bent betrokken bij matige of krachtige fysieke activiteit. U wilt dit effect op je lichaam optimaliseren door de opbouw van spieren, terwijl uw lichaam 'resculpt' wordt.

Resculpt is speciaal ontwikkeld door de Research en Laboratoria Forte Pharma om u de ideale partner in uw sportieve aanpak te bieden.

Gebruik van Forté Pharma Turboslim Resculpt

Neem 2 capsules in de ochtend en 2 in de avond met een glas water.
1-maand behandeling wordt aanbevolen en kan zo nodig worden herhaald tot de gewenste resultaten worden bereikt.

Ingrediënten Forté Pharma Turboslim Resculpt

Deze complete formule bevat chroom, die helpt bij de regulering van de bloedsuikerspiegel en CLA, natuurlijke ingrediënten afkomstig van saffloerolie. Hun positieve eigenschappen zijn aangetoond in talloze wetenschappelijke studies.

Waarschuwing

Een voedingssupplement kan niet in de plaats worden gesteld van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenswijze. Respecteer de gebruiksaanwijzing. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 8 jaar zonder doktersadvies. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Zonder gluten, ggo's of gelatine, zonder ingrediënt van dierlijke oorsprong. Bevat een bron van fenylalanine. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel. Droog en koel bewaren.
Forté Pharma Turboslim Resculpt 60 capsules
€ 20,00
€ 18,00
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Forté pharma turboslim resculpt

Schrijf een review
  • 3/5
    Beoordeeld door
     
    Of je er echt van vermagert weet ik niet daarvoor heb ik het niet lang genoeg ingenomen, maar er zit l-carnitine in waarvan bewezen is dat het je spieren behoudt en vet verbrand.Ik zou het persoonlijk zelf niet meer kopen.

Forté Pharma Turboslim Resculpt kopen

Je kan Forté Pharma Turboslim Resculpt van het merk Forté Pharma, geproduceerd door FORTE PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Afslanken > Combinatiepreparaten
Afslanken > CLA